14.06.2006, 02:38:09
|
Member
|
|
Data înregistrării: 14.06.2006
|
|
Citat:
În prealabil postat de marinaru
Citat:
În prealabil postat de Eugen
Citat:
În prealabil postat de marinaru
Eugen scuza-ma dar nu il avem pe Iisus acum ?
|
Daca te dai drept crestin ortodox (ca asa te-ai recomandat la alta sectiune), nu mai e cazul sa intrebi. Daca te-ai deghizat numai ca sa ispitesti, sa vorbim discutii, lasa-ne. Stii f. bine ca Biserica a fost infiintata de Apostoli (si nu de Iisus personal), care Apostoli au hirotonit preoti si episcopi care sa pastoreasca turma (imputerniciti sa lege si sa dezlege prin Duhul Sfant pe care l-au primit prin succesiune pana astazi - rugaciune si punerea mainilor). " Si Iisus le-a zis iarasi: Pace voua! Precum M-a trimis pe Mine Tatal, va trimit si Eu pe voi. Si zicand acestea, a suflat asupra lor si le-a zis: Luati Duh Sfant; carora veti ierta pacatele, le vor fi iertate si carora le veti tine, vor fi tinute" (Ioan 20, 21-23) . Asta este Taina Spovedaniei. Iisus iarta prin cei pe care i-a imputernicit sa ierte. Daca era suficient sa ierte direct, putea sa spuna de atunci, nu mai era nevoie sa infiinteze Biserica, le dadea la fiecare cate o Biblie in mana. Deci atentie mare: " Precum M-a trimis pe Mine Tatal, va trimit si Eu pe voi". Nu mergem la Domnul Iisus dupa mintea noastra, dupa cum ni se nazare noua din mandrie, sau cum ne invata alti nechemati. Ci mergem dupa randuiala apostolica a Bisericii. "Iar cand se lupta cineva, la jocuri, nu ia cununa, daca nu s-a luptat dupa regulile jocului." (2 Tim. 2,5).
|
eugen scuza-ma dar eu nu sunt cunoscator ca tine. chiar nu am facut nimic nu inteleg de ce te temi de mine am pus doar cateva intrebari. daca vrei raspunzi daca nu le ignori nu inteleg de ce trebuie sa te porti asa de urat cu mine ?!?!?!
|
S-a purtat urat? Ti-a raspuns la intrebare si ti-a pus alte cateva. Sa nu exageram :).
|