View Single Post
Vechi 14.09.2010, 14:57:27
coralina's Avatar
coralina coralina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Doamne ajuta!

Am prieteni musulmani, insa islamul nu mi-e drag. Sunt de acord cu cele scrise de fratele Traditie1 si apreciez in aceeasi masura eforturile celor precum Ali Sina, Robert Spencer si Pamela Geller, oameni care au curajul sa spuna lucrurilor pe nume. Adevarul este ca in ziua de astazi orice opinie exprimata in mod public este in proportie de 95% contaminata de corectitudinea politica, sindromul genunchilor tremuranzi ai oamenilor care nu mai au curaj sa rosteasca Adevarul.

Cu islamul nu poate fi nimic negociat, nu exista cale de mijloc, asadar nici de convietuire pasnica nu poate fi vorba. Tactica lor in momentul de fata este sa cucereasca Vestul (pe care il urasc din rarunchi) prin natalitate. Imaginati-va ca cel mai popular nume de baiat nou-nascut in Olanda este Mohamed.

Odata instaurat in statele democratice, islamul emite pretentii peste pretentii si speculeaza buna credinta a tarii-gazda. Ei sunt acolo sa ia totul, fara a da in schimb nimic inapoi. Nici budistii, nici crestinii, nici hindusii, nici apartinatorii oricarei religii vreti voi nu se manifesta in acest mod. Oare de ce?
Am gasit pe un site o replica a unei musulmane (romance) vizavi de comportamentul musulmanilor in tarile europene, citez din memorie: tarile din UE au semnat declaratii privitoare la drepturile omului, trebuie sa le respecte! Nu conteaza ca islamul insusi nu acorda drepturi femeilor, ne-musulmanilor, etc, daca tara europeana in care musulmanul a emigrat e una democratica, atunci sa se comporte ca atare!!
Asadar nici vorba de intentie (macar!) de reciprocitate!! Cu alte cuvinte, daca am fost intr-atat de naivi sa ne angajam (ca state) sa respectam drepturile tuturor, apoi sa avem grija si de cei care exploateaza aceste drepturi!

De felul in care sunt tratati crestinii / budistii / hindusii in tarile majoritar islamice, ce sa mai spunem?! Acela se cheama martiriu!
In Pakistan crestinilor afectati de inundatii li se refuza orice fel de ajutor! Doar daca se convertesc, capata ceva...
http://barnabasfund.org/Concerns-gro...-Pakistan.html

Acum strict ontopic, nu cred ca arderea Coranului e solutia, e ca si cum ai starni si mai tare un cuib de viespi furioase. Nici vorba buna nu cred ca ar avea efect. Insa daca ne-am intari cu totii duhovniceste si am indrazni sa rostim Adevarul de fiecare data cand se incearca deturnarea realitatilor contemporane in favoarea islamului, atunci cred ca am avea sanse reale de a arata lumii adevaratele intentii ale musulmanilor.

Doamne ajuta!