View Single Post
Vechi 14.09.2010, 16:02:21
ovidiu-s's Avatar
ovidiu-s ovidiu-s is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.05.2008
Locație: Targu Mures
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus
dacă nici scrierile unui "bolnav psihic" nu reușesc să le înțeleg, cum de înțeleg ce scrieți dumneavoastră? Nu trebuie să răspundeți, s-ar putea să fie în defavoarea dv.
EEE, domnule poți să fii bolnav psihic și să ai un intelect mult peste medie, cum de altfel și "profetesa" adventiștilor de ziua a șaptea a avut ( Persoana dumitale se exclude din rândul acestei grupări pentru că dumneata "ai o relație personală direct cu domnul Isus" -deja ai început să vorbești ca un sectar evanghelic, poate în cele din urmă vei ajunge unul de-al lor cum spunea mai sus colegul Faust)

Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus
N-am auzit de vreo lucrare a Ellenei White intitulată "Adevărata zi de odihnă", cât despre "Tragedia Veacurilor" știam că nu se distribuie gratuit. Dacă totuși cunoști vreo sursă, spune-mi-o te rog, m-ar interesa vreo 400 bucăți.
Deci până la urmă ce mă sfătuiești să fac? Să îi refuz pe "frații" adventiști când imi mai oferă gratuit "Tragedia veacurilor" și fițuica "Adevarata zi de odihnă" pentru că mi-a spus unul care se dă adventist că nu contează părerile Ellenei White sau să le cer 400 de bucăți să le distribuie același adventist, fie pe post de ambalaj sau hârtie igienică, fie pe post de cărți de învățătură, depinde de primitor?