View Single Post
Vechi 14.09.2010, 18:46:22
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristian67 Vezi mesajul
@cristiboss56,titlul pe care-l folosesc cateodata postarilor mele nu-mi apartine mie si parintelui Arsenie Boca,daca te-ai simtit cumva rau,imi cer iertare tie frate,sau sa fie adevarat ca vorbele parintelui Arsenie cam ,,ard'' cum de altfel se si spune?
De vei citi și reciti și iar vei citi , și reciti, vei înțelege sensul spuselor mele , ce accentuează cele scrise de tine sau indirect de tine ! Toate cuvințelele nu ți se adresează , ci ACCENTUEAZĂ cuvintele tale sau cele citate ! Vezi că pripeala e un mic păcat, precum și gândul nestăpânit la adresa cuiva , dar toate astea sunt remediabile în timp prin maturizarea noastră duhovnicească . Vezi tu Cristian , am devenit atât de "buni" încât și o virgulă , un cuvințel ( neânțeles ) ne șifonează, ne deranjează , precum a fost la tine. Cât privește Părintele Arsenie Boca , n-ai tu fire de păr pe cap cât l-am citat eu pe Forum ! Sunt un mare susținător, următor și iubitor al Părintelui Arsenie Boca. Doamne ajută !