Dumnezeu sa va ajute
Va multumesc doamna Cristina pentru ca ati vorbit pentru noi intradevar ne trebuie saptamana asta sa luam cele necesare pentru copii la scoala ,la fata mi sa cerut bani pentru uniforma la sedinta sa votat care vor uniforme care nu au fost contra doar 5 parinti iar 18 pentru si sa pus sa se stranga cate 150 de lei pana vineri pentru a le face comenzi dupa masura lor la 23 de uniforme cu trei piese ,desi nu avem posibiliatate nu nea luat in considerare dopar ni sa spus sa vorbim cu comitetul de parinti care deja sa ales si ei nu sunt deacord sa nu poarte copii uniforema precum nu vor veni cum vor ei la scoala ,leau dat caiete penar dublu ,acuarele speciale la tuburi creioane speciale ,foi colorate si nu numai caiete care lefac comanda miercuri la casa cartii in tu.lcea vineri ajung 4 caiete speciale unul pentru abecedar ,unul matematica ,unul desen si o carte de povesti cu foi de desenat in ea ,nu stiu de unde sa le cumpar pe toate astazi mia dat si p entru emilian doua cartide desenat cu ilustratii creioane colorate si carioci ,papuci de schimb si fete de mese pentru ambii la lucrari manualesa nu murdareasca masa ,la scoala fondul scolii 50 de lei ,nu stiu dse unde sa adun atatia bani ca sa le cumpar pe toate suint costisitoare iar acum trebuie sa ne platim lumina intretinerea si chiria care nu mai pot sa le aman pana vineri trebuie liuate si ,nu am de unde sa le iau de aceea va rog din suflet daca puteti sa ma jutati caci comitetul de parinti numi accepta scuze caci copii trebuie sa fie la fel ,eu nu am si numi permit foarte putine iam cumparat si leam invelit cu foi albe si nici asa nu mi lea acceptat precum trebuia invelitori de nailon albastre ,nu am de unde sa le iau cele necesare va implor daca puteti sa ma ajutati ,astazi fetita mea aluat un FB la abecedar caci a raspuns corect si a desenat foarte bine un bobocel ,ma doare sufletul cand vad ca ea nu are si copii seuita la ea de sus la fel si parintii la mine ca nu am fost deacord sa faca uniforma la comanda cand mam ridicat si leam spus ca eu am trei copii si nu am posibilitati nnu mau privit cu ochi buni mamele copiilor mau privit cu sila si ma durut sufletul pentru asta va rog sa ma ajutati ,daca doriti Doamna Cristina va multumesc pentru tot si Dumnezeru sa va dea sanatate caci aveti marew nevoie de ea ,sanatatew tuturor si Dumnezeu sa va ajute in tot ceea ce faceti .Doamne ajuta.
|