Subiect: feminism
View Single Post
Vechi 23.05.2007, 17:02:26
dillema dillema is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.12.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cozia
Tacuta nu inseamna deloc proasta ci mai degraba desteapta,....vorba aia: "daca taceai filozof ramineai" ..deci cea tacuta este un filozof, o inteleapta, o diplomata care la o adica nu "pune paie pe foc" si creaza o atmosfera de modestie si respect reciproc.

Dilemo, noi aici nu facem altceva decit sa urmam sfaturile Sfintilor Parinti, nu are rost sa te ambalezi in detalii care stim ca exista insa AICI pe forumul asta discutam problemele linistit, dpdv crestin Ortodox. Eu zic ca ne-am abatut de la problema centrala, cea a feminismului si ar fi cazul sa lasam balcaniada cu soti betivi,violatori si batausi de parca ei ar fi o majoritate in rindul barbatilor insurati. Hai sa fim seriosi si sa nu ne uitam numai la stirile de la periferia orasului. Statisticile oricum spun ca alcolismul ca si fumatul a scazut in ultima vreme.
cred ca si femeia aia desteapta si-ar dori un barbat destept:))) care e tacut.
daca a-ti urma in primul rand voi sfaturile Sfintilor parinti care tot va da-ti in stamba ca sunteti "capul familiei" atunci ne-ar fi mai usor noua ca femei sa implinim mai usor sfaturile Sfintilor parinti. De la "CAP" se impute pestele.

si nu ne-am abatut de loc de la subiect cu violatorii betivii etc. Miscarea feminismului cum zicea cineva s-a dezvoltat in urma opresiunii nene.
Tocmai ca refuzi sa te uiti in periferia orasului...INDIFERENTA este problema fratilor. Acolo e buba , i-a si vindec-o si apoi sa imi vorbesti de povesti...care de mult sau stins caci barbatii si-au uitat de mult indatoririle (daca luam in considerare copilaria crestinismului) dar vor sa impuna cat mai multe drepturi, eventual sa arunce indatoririle lor si pe umerii bietelor femei... cica "sa isi duca cruncea". Dar care e crucea voastra? Sa dati comenzi? grea cruce mai aveti:))))

Cand tu ca barbat ai sa aduci venit in casa sa asiguri traiul decent a 4 persoane (de ex), cand ai sa stii sa iti asculti sotia sa si o iubesti ca pe tine insuti cum iti cere Biblia...atunci cere drept la cap de familie.
Reply With Quote