View Single Post
Vechi 15.09.2010, 21:57:23
cosmin_lovin cosmin_lovin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.03.2007
Religia: Ortodox
Implicit

-Iertare,am copiat doar postarea lui florinbrasov fara sa vreau dar daca asa a iesit...
-Cand am deschis topicul n-am facut-o pentru a da nastere unor noi dispute pro sau anti ”cip”,desi nu sunt chiar inutile ,consider ca fiecare parere sau cuvintel pe acest forum poate fi ziditor sau dimpotriva smintitor de suflet deci mare este raspunderea celor care dau sfaturi si emit pareri pe un astfel de forum, ma adresam mai ales celor care” stiu”,(sunt persoane care cred ca exista Dumnezeu si altele care stiu ca Dumnezeu exista),deci pentru cei care stiu despre lupta globala de inrobire a sufletelor: daca facem un mic compromis mic si luam buletinul biometric vom fi in stare sa nu cedam unuia mai mare : microcipul implantabil echivalent cu lepadarea de credinta? (-Nu consider ca punandu-ti aceasta problema excluzi pronia lui Dumnezeu sau nu te mai poti ruga,ba chiar dimpotriva.) (-Desi n-are nici o legatura cu subiectul discutiei e bine sa retinem “Tipic tipic dar la inima nimic” zicala adusa in discutie de un om bun si pe langa tipicul de rugaciune pe care sa nu-l neglijam niciodata sa incercam mereu sa punem cate ceva bun la inima si in fiecare clipa sa inaltam o rugaciune si sa fie in asta in toata vremea in toate zilele vietii noastre!)

Last edited by cosmin_lovin; 15.09.2010 at 22:10:37.
Reply With Quote