View Single Post
Vechi 16.09.2010, 11:08:23
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bmd Vezi mesajul
Cu siguranta asa gindesc! Si cu siguranta mass-media de la ei are grije sa-i faca sa gindeasca asa , daca nu gindeau!
Dar eu sincer m-am cam saturat sa ne tot uitam inapoi. E vremea sa traim prezentul si sa pregatim viitorul. Asa cum se gindesc ei la cruciade ne gindim si noi la navalirile otomanilor. ISTORIE!
La fel de bine putem fi anti-semiti pentru ca evreii l-au ucis pe Iisus!
Istoria e frumoasa, e bine de cunoscut...dar nu-i bine sa ricai prin ea.
Desigur nu arderea coranului e datoria crestinului.
Dar nici "in sfatul necredinciosilor" sa te amesteci, nu-i datoria lor. Cu atit mai putin e datoria lor de a da margaritare porcilor. Unde mai pui ca ni se cere sa-i socotim "dusmani si vamesi"
Si repet pentru a mia oara. Omul musulman este un inselat. E vina lui ca se lasa inselat asa cum e vina noastra cind o facem. Noi nu luptam cu finta musulmana ci cu islamul ca mijloc de inselare a lui Tangalache!
Problema mare este ca finta biologica musulmana inselata e cea care violeaza, distruge.
Ce putem face?
Nu stiu! Sincer nu stiu dar un coran mai putin este un inselat mai putin sau o posibilitate de inselare mai putina. Desigur nu cred nici ca s-ar putea arde toate coranurile de pe lume si nici nu o cer. Dar lasind de aici8 un pic, de dincolo un pic ajungem dupa cum vezi sa credem ca coranul e o carte sfinta, islamul este adevarul partial si/sau complementar crestinismului iar musulmanii sint oi...ca toate oile!
Fiecare om are dreptul sa creada in ce vrea el.
Si poate sa-si manifeste credinta cum crede el ca e mai bine.
Bineinteles, atat timp cat nu incalca, prin acestea, drepturile si libertatile celor din jur.
Da, sunt de acord sa facem ceva sa oprim aceasta expansiune a islamului, sa anihilam terorismul, etc.
Dar sa sa uram un popor, doar pentru ca are alta credinta, sa ne dorim sa-i distrugem religia doar pentru ca este in opozitie cu a noastra ... cu asta nu pot sa fiu de acord.
Consider ca este o gandire nesanatoasa.