[quote=Rodica50;288875]As mai adauga cat de minunata este rabdarea si iertarea lui Dumnezeu fata de pacatele noastre, ale tuturor. Minunata si de neegalat este rabdarea Lui , dar nu pana la infinit ! Si apoi , sa sti ca e buna bataia si mustrarea Lui , cel putin la mine , caci numai astfel am reusit sa trec " hopul " cel mare , cu toate ca pe momentnu am inteles , m-am revoltat chiar , dar Ii multumesc din suflet pentru lectile primite , semn ca nu m-a uitat si mai ales ca ma iubeste ! Uite Rodica "un semn" , " o voce" trimisa prin Ingerul pazitor , sau prin Sfintii la care ma rog neancetat : SALVEAZA-Ti SUFLETUL ! Mi se furnica pielea cand scriu aceasta , dar este extrem de adevarat . Sau prin gura Duhovnicului meu care mi-a spus clar :" Ti l-am dat pe Hristos , tu ce dai in schimb ? " . A nu cauta Pocainta cu adevarat dupa dusuri reci ca acestea , si nu numai , inseamna ca totul e pierdut si chiar mai mul de atat ! Nu sunt cuvinte in graiul omenesc pentru a descrie anumite momente din viata noastra ( cel putin in cea ce ma priveste ) . Ieri am fost la Biserica la Acatist , si am reusit din nou sa plang , semn clar ca Dumnezeu nu m-a uitat si a fost si este tot timpul langa mine , si-I multumesc din suflet pentru asta ! Dumnezeu ne vorbeste , oameni buni , dar asta nu se spune , nu se rosteste , se simte , se traieste efectiv .