View Single Post
Vechi 17.09.2010, 09:56:16
dobrin7m's Avatar
dobrin7m dobrin7m is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.08.2010
Locație: Londra
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Iar eu ti-am spus :

Se pare ca vorbim in paralel si ne intelegem separat. Desigur, e vina mea. Intr-un lucru ai dreptate: nu am suficienta dragoste crestineasca si nici nu am pretins ca as avea. Imi cunosc lipsa la acest capitol si tare as mai vrea sa se schimbe ceva...Dar nu stiu cum ai cataloga mesajele tale de pe ultimele pagini, in care te-ai straduit din greu sa scoti cat mai multe vorbe rele despre niste oameni ca si tine, cu bune si rele, cu necazuri si bucurii. Probabil asta este adevarata dragoste crestineasca , dar nu stiu de ce, pe mine nu ma inspira. Daca ceea ce faci te face fericita, continua si nu ma lua in seama. Si te rog sa ma ierti daca te-am suparat.
Nu m-ai suparat catusi de putin, adevarat vorbim in paralel. Dar eu stiu cu siguranta ca daca cineva rataceste in credinta ia si mustra-l, ca Biblia spre mustrare este si spre indreptare este, si spre mentinere pe calea cea buna a lui Dumnezeu este. Oare dragostea crestineasca ce este? sa aratam iubire celor de langa noi. Oare iubirea este doar zambet si bucurie? iubire este si pentru buni si pentru rai. Pentru rai iubire aste atunci cand ii arati ce sa faca si cum sa faca sa devina bun. Si pe cel rau il faci bun cu vorba buna mai intai, si cu mustrare mai apoi. Si totul din iubire. Cand nu exista dragoste crestineasca atunci stai deoparte , egoist, si taci.
Cum sa nu te iau in seama? oare esti tu o fiinta neinsemnata? Eu zic ca nu.