Subiect: Muzica sectanta
View Single Post
Vechi 17.09.2010, 12:18:03
dobrin7m's Avatar
dobrin7m dobrin7m is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.08.2010
Locație: Londra
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de penticostalulmantuibil Vezi mesajul
Sunteti profet cumva?
De unde aveti dumneavoastra siguranta ca se duc la o terasa sa dea pe gat cateva beri?

Sunt multi tineri evanghelici care n-au dat pe gat nici o bere in toata viata lor. Nu va mai grabiti spre judecata!

P.S. Nu ma simt dator sa-i apar pe tinerii din clip. Ceea ce eu am afirmat este ca exista multe tipuri de muzica in care Dumnezeu poate fi laudat. Iertati-ma, in opinia mea, muzica bizantina este unul dintre ele, nu singurul.
Aratau tinerii din clip, a tineri asa zis evanghelici? oare atitudinea unui tanar asa zis evanghelic nu trebuie sa fie o atitudine smerita si iubitoare? gesturile lor, comportamentul lor exprima iubire si smerenie?
Acea muzica, acel spectacol nu exprima nici iubire nici smerenie. m-am uitat atent la cel de la tobe, si am vazut pe fata lui anumite grimase, specifice celor de la metallica care se stie ca au versuri de multe ori destinate satanei si antihristului. Gesturile, muzica si miscarile nu erau ale unor tineri smeriti si iubitori.
Aceste ``multe tipuri de muzica in care Dumnezeu poate fi laudat `` inseamna orice si oricum?
Nu judec pe nimeni, incerc sa analizez cu puterea mintii mele ceea ce vad.

Nu sunt profet, dar am vazut de prea multe ori tineri iesind de la acest gen de spectacole, care infierbantati de atata zbantuiala si topait si strigat s-au aruncat repede intr-un bar sa isi impartaseasca impresiile. Nu spun nimic nou, cu siguranta si altii au vazut asta.