Subiect: Muzica sectanta
View Single Post
Vechi 17.09.2010, 12:59:05
dobrin7m's Avatar
dobrin7m dobrin7m is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.08.2010
Locație: Londra
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Erethorn Vezi mesajul
Nu, nu "se stie". Va rog sa dati exemple concrete de asemenea versuri. In caz contrar, sa va cereti scuze si sa recunoasteti ca acest gen de atitudine ("se stie" - fara nici o dovada) sta la temelia modului in care ii atacati in mod nediscriminatoriu pe cei care nu sunt ca dumneavoastra.
Imi cer scuze ca postez pe acest site un astfel de link. Asta pentru toti cei credinciosi si cu frica de Dumnezeu.
http://www.youtube.com/watch?v=MD0iHZw1SAg

am spus asa:
``m-am uitat atent la cel de la tobe, si am vazut pe fata lui anumite grimase, specifice celor de la metallica care se stie ca au versuri de multe ori destinate satanei si antihristului.``

se pare ca fraza mea a fost greu de inteles de dvs si vreti exemple. am spus celor de la metalica ( celor care canta muzica gen metallica) care de multe ori au astfel de versuri. asta nu inseamna intotdeauna.
in exemplul dat de mine se vad cruci intoarse pe piept, zbenguiala ciudata, tipete, si gesturi si grimase totul in numele antihristului.
cand am vazut tanarul de la tobe si grimasele discrete ce le facea exact aceasta imagine mi-a venit instantaneu in minte a exemplului dat de mine acum. oare nu trebuia sa imi vina in minte imaginea lui Hristos?

inca odata imi cer scuze pentru link, nu e cea ce imi place nici cea ce ma reprezinta dar domnul de mai sus vroia exemple concrete de muzica metallica care are versuri si gesturi dedicate satanei.