View Single Post
Vechi 17.09.2010, 13:54:56
Delirul's Avatar
Delirul Delirul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.02.2010
Locație: undeva-n Moldova
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Delirul
Implicit

Soferii stiu ca orice om are o cantitate minima de alcool in sange. Nu alcoolul ca substanta este rea sau nociva, marea majoritate a alcoolistilor ca sa-si scuze neputintele dau repede vina pe bautura. Bautura nu poate sa fie vinovata ca esti tu alcoolist, aicea este o chestie de a face fata corespunzator slabiciunilor. Cei care dau vina pe bautura de obicei astfel incearca sa se disculpe pe sine si in loc sa ia masuri ca sa-si mai tina in frau "setea" se mint singuri ca bautura-i vinovata prin simplul fapt ca exista, prin urmare eu nu am nici o vina si astfel nu fac nimic in privinta asta.
Omul a fost gîndit și făcut de Dumnezeu în deplină libertate și i s-au pus înainte toate condițiile pentru a-și împlini și trăi libertatea. Libertatea este darul minunat pe care l-a făcut Dumnezeu omului. Poate că prin nimic altceva Dumnezeu n-ar fi putut să-Și arate dragostea pe care ne-o poartă decît prin faptul că ne a dăruit deplina libertate de gîndire și de acțiune. ("Singuri in fata libertatii", Ieromonah Savatie Bastovoi)

Last edited by Delirul; 17.09.2010 at 14:08:06.
Reply With Quote