Citat:
În prealabil postat de cozia
Feminismul cu ramificatiile pe care le are si la barbati nu este altceva decit o alta inselare si o forma subtila de trindavie in care am cazut deopotriva si barbatii si femeile:
Ma gindeam la citeva din soaptele Diavolului pentru femei dar si pentru unii barbati:
-Nu vezi draga ca te vrea sluga in casa, ce esti tu sluga lui?
-Ce rost are sa sortezi hainele, sa le calci, sa le impaturesti, ce el nu poate, ce are daca isi alege haine curate din maldarul de linga usa?
-Nu are rost sa te enervezi cu lectiile copiilor, nu vezi ca lumea s-a schimbat ei au devenit mai destepti ca noi, si STIU MAI BINE CA NOI CE AU DE FACUT.
-Lasa-i sa faca ce vor, iar tu stai linistita iar ca sa nu te ia la intrebari stai cit mai mult la servici, chiar daca acolo te joci pe computer.
Cu barbatii este alta poveste..., insa fiecare este cu lucrarea lui, trebuie sa tina post sa se roage si sa lupte cu trindavia, mai ales cea mascata, ea fiind ca un virus care sufera mutatii de la an la an pentru ca devine ineficace.
Deci sa fim tari pe pozitii si cu ajutorul lui Dumnezeu sa-l demascam!
|
Hehehehe ..feminismul forma de trandavie...se pare ca nu ai o relatie buna cu mama ta si nu prea ai dat pe acasa sa vezice face maicata...spala, are grija de fratiori, face macare, are un serviciu sa salveze mandria barbatelului. iar tati ce face? vine de la serciviu se tranteste in canapea si gata. Cine e trandavul frate.
Iar atata timp cat aveti doua maini doua piciaore si un creier...nu inseamna ca nu trebuie sa va ajutati partenerele de viata. Sa impatureasca hainele? pai matale ce faci? sotia are grija de macare cu copilul in brate, venita de la serviciu moarta de oboseala...si matale mai vrei sa iti impaturaeasca si hainele...se pare ca vi dintro familie de rasfatati sau maicata nu ti-a dat o educatie pe potriva crede-ma altfel nu mai gandeai tu asa de... sfant.
In loc sa judeci ca femeia aia nu ti-a aranjat paturele hainele... ar trebui sa vezi si cauza fratioare!!!
iar daca intradevar se intampla sa fie o astfel de femeie indiferenta...invat-o cu iubire sa faca ce trebuie...bineinteles oferindu-i ajutorul si chiar multumindu-i.
Daca o vezi ca sta la calculator, nu are serviciu si copii sunt nesupraveghiati pai spune-i frumos draga uite te ajut sa facem asta si asta , eu am grija de copii tu fa mancare sau invers si sa vezi ce frumos se rezolva treaba.
Daca e mai grav ai o discutie decenta spune-i ce simti...ca si "cap de femeie" Cu iubire si dragoste cum zice Sf. Pavel la I corintei cu 13.
stii care e barbat adevarat si cap de familie???? E ala care e exeplu de sluga. IIsus a spalat piciarele apostolilor!!!! Iti poti imagina aceasta pilda de urmat? Cu draga inima as numi pe barbatul ala cap de familie care stie cu adevarat sa fie "Cap de femeie"!!!
sa iti dau un exemplu???? Primul copil l-am nascut foarte greu si apoi a trebuit sa fac cezariana. Stii ca sotul meu mi-a schimbat tamponul de vada cand eu eram operata in spital ...Ala e cap de familie care stie s isi respecta "gatul"!!!