View Single Post
Vechi 17.09.2010, 16:36:12
Delirul's Avatar
Delirul Delirul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.02.2010
Locație: undeva-n Moldova
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Delirul
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovivi Vezi mesajul
Prea le complici frate loial, păi e simplu, orice aș scrie vă sparg... așa că nu pot să șterg fiindcă atunci nu mai scriu nimic, și ca atare, fiindcă totuși scriu și-mi deschid gura preapooturoasă... trebuie să-mi cer iertare apoi... e simplu, mă, e simplu, doar că e greu să-ți vezi mândria... mândria și lăcomia și răutatea din oqhulul propriu și personal... deci n-am ce să explic, n-am cui, fiindcă cei ca mine suntem internauți care pe unde... și la senatoriu ne trateză cu minciunele, adică cu gogoși... și magogoși... dă și tu un search. Caută să vezi ce înseamnă CREIATINĂ.
Iartă-mă dacă iar te-am spart... pune și tu o copcie.
He he hai ca esti simpatic, esti plescar. Acuma inteleg, ai facut oleaca de bascalie dar nu intr-un sens rau. E bine ca mai sunt pe forum cativa care ne mai descretesc fruntile.

Din pacate numai prin mesaj scris nu intotdeauna poti percepe cum trebuie si tonul prin care persoana respectiva isi expune ideile.
Omul a fost gîndit și făcut de Dumnezeu în deplină libertate și i s-au pus înainte toate condițiile pentru a-și împlini și trăi libertatea. Libertatea este darul minunat pe care l-a făcut Dumnezeu omului. Poate că prin nimic altceva Dumnezeu n-ar fi putut să-Și arate dragostea pe care ne-o poartă decît prin faptul că ne a dăruit deplina libertate de gîndire și de acțiune. ("Singuri in fata libertatii", Ieromonah Savatie Bastovoi)

Last edited by Delirul; 17.09.2010 at 16:41:16.
Reply With Quote