View Single Post
Vechi 17.09.2010, 19:02:28
adiandrea6 adiandrea6 is offline
Banned

Data înregistrării: 19.08.2010
Locație: Franta, Lille
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de doctor_faustus Vezi mesajul

Dragă, în periplul tău "spiritual", pentru că vedem cu toții că ești o aventurieră temerară în apele primejdioase ale credinței, iar dacă o să mai continui mult s-ar putea să devii chiar o martiră feministă, ai ajuns până la urmă să mănânci la baptiști? Oricum trebuie să recunosc că toată aventura dumitale, pe măsură ce ne-o împărtășești cu atâta sinceritate, devine pentru mine o sursă tot mai bogată de distracții, dar asta nu o consider a fi vina mea pentru că dumneata ești o neascultătoare.
La baptisti inca nu am ajuns sa mananc decat la masa obisnuita intre prieteni si nu Cina Domnului in Biserica. Am ajuns la anglicani, si asta pentru ca Domnul a dorit sa imi dea preot femeie, ca sa nu mai sufar de pe urma nedreptatii facute femeii. Dupa cum vedeti, sansa de a fi martir am ratat-o pentru ca acum nu mai sufar ci am ceea ce mi-am dorit.
Cat despre credinta, din fericire singura credinta mantuitoare este cea in Iisus Hristos, si din fericire, nimeni nu poate sa il tina incuiat intre peretii bisericii proprii, asa cum credeau evreii, ca Dumnezeu se afla doar in Templul lor. Asa ca eu de Iisus ascult.
Reply With Quote