Citat:

| 
					Īn prealabil postat de danyel   | 

Bunul DUMNEZEU sa ma ierte si pe mine si pe toti care vor  Incesrca sa  rastalmaceasca  cuvIntul   SF: SCRIPTURI - care zice cercetati totul si luati ce este  de folos  .
  Sf: AP. Pavel spune Toate imi sInt  Ingadiute  Insa nu toate  Imi sInt si de  folos  . daca  Sf  Ap. spune  aceasata   eu   Intreb  nu dau cu  parerea  de unde stim noi  care   cIntece  place lui  Dumnezeu  ma refer  la cIntarile   Spre slava si lauda lui DUMNEZEU  nu muzica  hip hop sau  in general muzica usoara  pe  a carui  ritm  cinta  baptisti  si  alti  . eu cred ca toata  muzica  care aduce lauda si slava BUNULUI  DUMNEZEU SI ESTE  CINTATA CU TOATA DRAGOSTEA  SI DIN TOATA INIMA  IN  SF. BISERICA ORTODOXA  SI IN SFINTELE  MANASTIRI   ESTE PLACUTA SI BINE PRIMITA INAINTEA LUI  DUMNEZEU .   DACA NUMAI ASTA  AR FI  DIFERENTA   AR FI  BINE  DAR ESTE MULT  MAI MARE ,  vedeti  pe yutube  cum Isi bat joc de noi  sectari care  au reusit sa covinga si sa rupa  de SF. Biserica  pe unii  din  preoti si chear pe unii  calugari  cu  cIta pompa  si sunet de  fanfara  anunta ca au reusit sa faca  acest lucru  iar noi ne  certam Intre noi  nu cautam pacea si dragostea de care  vorbrste  IISUS CU  CARE NEA IUBIT  SI NE IUBESTE  EL   .  CAUTAM SA NE JUDECAM UNI PE  ALTII SI SA NE JIGNIM LA CEA MAI MICA  ALUNECARE  A UNUI FRATE  FIE SI DE  AICI DE PE  FORUM SAU  DIN VIATA DE ZI CU ZI zicem  fratelui  nostru  lasama sa scot  paiul  din  ochiul tau si nu vedem  pacatul  nostru  care  este  mult  mai mare   ca  o BIRNA comparativ  cu  PAIUL.
  Este  mare  adevar  ca  avem  isvoare  care  dau multa  apa si buna  curata de mare  calitate , nimic de  contestat  dar sa nu fim  fatarnici ca sa ne  credem  MINTUITI   numai  ca ne  numim  ortodoxi  cu  numele si pt. ca  am avut  curata si dreapta  binecuvIntare a LUI DUMNEZEU  sa se nasca  si sa traiasca  mari  DUHOVNICI SI SFINTI  A LUI  DUMNEZEU  IN  CREDINTA NOASTRA  ORTODOXA .  iar noi  crezind  ca  aceasta ne si MINTUIESTE  sa nu ne  Inselam . Vrajmasul nostru  al tuturor sta  la pInda  si ne  asteapta sa ne prinda  ca sa ne poata  scrie in cartea lui .
  Ce folos  are omul sa fie  chemat ORTODOX daca  faptele  lui nu o dovedeste si sa vorbim de  SFINTITI SI  IMBUNATATITI  IN  HAR PARINTI SI PUSNICI SI CALUGARI   INAINTASI  NOSTRII daca noi  nu urmam calea lor si  Indrumarile  lor noi urman calea  lumii  calea bIrfei calea lacomiei si a uri  si dusmaniei , oare  asa  sIntem  noi crestini  ORTODOXI facind  aceasta .  Eu  nu cred ca  ar trebui  sa  rvizuim gIndurile  noastre pentru  ca     gIndim  multe  rele  cu gIndul crezind  ca nu ne vede  lumea si cInd ne  ducem  la spovedanie  nu spunem toate   pacatele crezind  ca numai  noi le stim , amarnic  ne  inselam .   
  Daca  nu  nea fost  rusine  cInd leam facut  atunci sa nu ne  fie  sa le  spunem  duhovnicului  sa  avem taria sa nu  ascultam pe  vrajmasul  care zice  In gIndul  nostru  nu  spune  ca sa nu capeti canon   mare  dar  ar trebui sa stim  ca  pacate  care nu le spunem  la spovedanie  sInt  ca  o rana  a sufletului  care   daca  nu este tratata  se  oblindeste si   se  adinceste  ca  vrajmasu   aduce  multa  Inchipuire  In  mintile  noastre  si  multa lupta  ca sa nu  ne  deslegam de   povara pacatelor  noastre , la fiecare spovedanie  stim  bine si  nu cred  ca nu lasam cIte  ceva  ce  nu spunem  si asa se  aduna  greutatea si tragem tot mai greu pe  drumul ce duce spre  Imparatia creurilor  la un  moment  dat  ne  oprim  ca nu  mai putem  Inainta de gretuatea  pacatelor  ce tragem dupa  noi , Asta si  multe altele  ar trbui sa ne  preocupe    mult  pe  noi   urmarea  Invataturilor   Sfintilor si Sfintitilor  Parintii  ai  neamului  si ai  lumii  Intregi.
    In Numele  Bunului Dumnezeu   va rog sa nu va suparati pe mine  sarmanul si mult  pacatosul  si sa ma pomeniti  In rugaciunile  fratiilor  voastre  ca  multa  trebuinta   am  .
    Nu  am vrut sa  stIrnesc  pe  nimeni  cuacest   scris si nici sa judec pe  nimeni  pentru ca eu  nu sInt vrednic sa ma judec pe  mine  nu  pe  altii ,Totusi daca  am  nedreptatit  pe  cineva   va rog  sa  ma I E R T A T I   cu toti  .

Doamne  si StapInul vieti mele duhul trindavii si al grairi desarte  nu mil da mie  robului  Tau
  Iara DHUL dragostei de tine si de poruncile tale si de iubira  aproapelui meu  daruiestel  mie robului tau .
   Darueste  mie  Doamne ca sa vad pacatele  mele si sa nu judec si sa nu osIndesc pe fratele  meu   amin.
    Doamne  de nam avea pe sfintii  Tai rugatori si bunatatea Ta milostivinduse  spre noi,  cum am Indrazni, MINTUITORULE, a Te lauda pe Tine, care Te binecuvinteaza neIncetat Ingeri ???Stiutorule al Inimilor  , iarta Sufletele  noastre   amin amin amin 
     +++   +++   +++   +++