View Single Post
Vechi 17.09.2010, 19:31:16
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Rodica50 Vezi mesajul
Sunt convinsa ca noi, cei care ne aflam pe forum, avem propria marturisire despre apropierea de Hristos. Au fost si vremuri cand poate nu eram atat de patrunsa de credinta, cand nu constientizam importanta prezentei lui Dumnezeu in viata mea- a noastra,in suflet nu am incetat niciodata sa fiu ortodoxa, am citit mult, dar mi-am pus o intrebare- de ce sa citesc la intamplare... trebuie sa caut in credinta mea raspunsul...si atunci am citit pentru prima data Noul Testament. Am pasit sfios si vinovat- ca de o tradare , in Biserica mea de suflet. Am fost fermecata de tot ce am descoperit. Si nu m-am mai despartit niciodata.Sa nu crezi ca nu au existat persoane binevoitoare sa ma atraga in alte culte- tineam la ce mostenisem din parinti, bunici- credinta dreapta, cu toate ca nu eram o practicanta pe atunci.Fara sa condamn pe cineva, pentru nimic in lume nu as parasi Biserica mea draga.
Slava Domnului !

Citat:
În prealabil postat de Rodica50 Vezi mesajul
Ce nu mai inteleg eu, este de ce sunt persoane de alta confesiune care insista pe la usi in mod aproape abuziv...
Pentru ca li se spune de la Sala Regatului a martorilor lui Iehova ca evanghelizarea e porunca Domnului pentru orice martor. Obligatorie. Ideal ar fi sa le dam o cana de apa si sa le aratam ca Cel ce e in noi e mai mare decat cel ce ii mana pe ei pe la usile noastre, iar ei sa revina la credinta. Dar daca nu avem taria asta e mai bine sa nu le deschidem.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14