View Single Post
Vechi 17.09.2010, 22:05:45
adiandrea6 adiandrea6 is offline
Banned

Data înregistrării: 19.08.2010
Locație: Franta, Lille
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de doctor_faustus Vezi mesajul
Aceasta nu este doctrina bisericilor tradiționale, ci este doctrina și practica Bisericii lui Hristos, credință, doctrină și practică perfect evanghelică, bazată pe Revelația Dumnezeiască a Noului Testament, descoperită de Însuși Domnul și Dumnezeul nostru Iisus Hristos sfinților apostoli și transmisă în mod direct de către aceștia Bisericii lui Hristos !!! La vremea respectivă, pe lângă vreo câțiva eretici iudaiști (despre care se și vorbește în Biblie, cei cu circumcizia etc...), nu exista nici o altă biserică tradițională sau netradițională decât Sfânta Biserică a lui Hristos întemeiată direct de Iisus Hristos. Nu exista nici o biserică "netradițională", pentru că exista exclusiv Biserica lui Hristos, Trupul lui Hristos.

Și pentru că ți-ai dorit atât de mult ca să vezi adevărul 100% absolut, iată și cuvintele Domnului și Dumnezeului nostru Iisus Hristos:

Eu sunt pâinea vieții. Părinții voștri au mâncat mană în pustie și au murit. Pâinea care se coboară din cer este aceea din care, dacă mănâncă cineva, nu moare. Eu sunt pâinea cea vie, care s-a pogorât din cer. Cine mănâncă din pâinea aceasta viu va fi în veci. Iar pâinea pe care Eu o voi da pentru viața lumii este trupul Meu. Deci iudeii se certau între ei, zicând: Cum poate Acesta să ne dea trupul Lui să-l mâncăm? Și le-a zis Iisus: Adevărat, adevărat zic vouă, dacă nu veți mânca trupul Fiului Omului și nu veți bea sângele Lui, nu veți avea viață în voi. Cel ce mănâncă trupul Meu și bea sângele Meu are viață veșnică, și Eu îl voi învia în ziua cea de apoi. Trupul este adevărată mâncare și sângele Meu, adevărată băutură. Cel ce mănâncă trupul Meu și bea sângele Meu rămâne întru Mine și Eu întru el. Precum M-a trimis pe Mine Tatăl cel viu și Eu viez pentru Tatăl, și cel ce Mă mănâncă pe Mine va trăi prin Mine. Aceasta este pâinea care s-a pogorât din cer, nu precum au mâncat părinții voștri mana și au murit. Cel ce mănâncă această pâine va trăi în veac." (Ioan 6:48-58)

Și uite un cuvânt de la sfântul Pavel, ca să fii 100% mulțumită (adică să ai o satisfacție maximă, iar dacă vrei spune-mi că mai am multe citate din Sfinții Părinți):

"Paharul binecuvântării, pe care-l binecuvântăm, nu este, oare, împărtășirea cu sângele lui Hristos? Pâinea pe care o frângem nu este, oare, împărtășirea cu trupul lui Hristos?" (1 Corinteni 10:16)
Ceea ce au zis Sfintii Apostoli se gaseste in Evanghelie, cu conditia sa fie traducerea corecta. Nu mi-ati demonstrat ce am zis gresit din Evanghelie. Veniti va rog cu exemple din Evanghelie, nu cu judecati la adresa altora. Si apoi aratati unde am zis ca Painea si Vinul nu ar fi Trupul si Sangele Domnului, pentru ca asa ceva nu o sa gasiti. Tare va mai place sa aduceti marturii mincinoase... Eu am zis mereu ca si cele citate mai sus din Evanghelie.
Reply With Quote