Subiect: Tatal NOSTRU
View Single Post
Vechi 17.09.2010, 23:24:03
Traditie1 Traditie1 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Du-te la definitia cuvintului tata si poate ai sa intelegi nelamurirea mea.

Cum adica pentru El este tatal meu si pentru noi este tatal nostru?

Omule, un tata este tata deci este al meu, si fiecare are dreptul sa spuna AL MEU , cum adica al nostru?

Tu cind te gindesti la taica-tu tu il invoci la plural?

Ce aberatie mai este si asta?

De aceea exista posibilitatea ne-teologhizata ca toti sa fim fii duhovnicesti ai lui Dumnezeu, inclusiv Hristos.
Unde spune in scripturi Hristos ca El este nascut ORGANIC/BIOLOGIC DIN DUMNEZEU?
Nicaieri?...duhovniceste da, dar biologic? unde spune EL...nu altcineva...!
Prin folosirea pluralului se arată faptul că toți fiii lui Adam sunt una, sunt frați.

Cât despre pasajele în care Domnul spune că e născut din Dumnezeu, ele există, dar dacă ți le arăt o să zici iarăși că Biblia a fost modificată, așa că de ce le mai ceri?

Deci din câte înțeleg, acum ești și arian, negi divinitatea Fiului? Ești adeptul deismului?

Vezi la ce te duce ideea comunistă că toate religiile sunt egale? Vezi ce roade are hula împotriva Duhului Sfânt? A nega că Duhul Sfânt lucrează asupra oamenilor și că unii au experiențe mistice autentice te-a adus la credința într-un Dumnezeu complet separat de lume, de oameni, care nici măcar nu s-a întrupat. Ai ajuns să negi Sf. Treime, ai ajuns la henoteismul (monoteism primitiv) pustietor al islamului.