View Single Post
Vechi 18.09.2010, 01:33:00
Eugen7's Avatar
Eugen7 Eugen7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de adiandrea6 Vezi mesajul
Crestin ortodox este acela care are credinta dreapta, iar credinta dreapta este credinta in Cel care este drept, Iisus Hristos, iar ceea ce scrie in Biblie despre Iisus Hristos este adevarat. ...
am inteles... adica dumneavoastra sustineti ca noi care marturisim doctrina Bisericii Ortodoxe nu suntem crestini ortodocsi... ci dumneavoatra care intelegei Sfanta Scriptura "dupa bunul plac" sunteti ortodoxa adevarata.
In sfarsit ne-am lamurit ca "ortodoxia dumneavoastra" nu este intocmai cu ortodoxia Biserici Ortodoxe.

Cred ca ar fi mai indicat sa urmati indemnul fratelui ortodox care v-a sugerat sa alegeti un nume (sugestiv) pentru noul cult crestin conform ideilor pe care le afirmati in postarile de pe acest forum, in care sa propovaduiti preotia femeilor si a homosexualilor, lesbiencelor...

Nu uitati sa scoateti acele pasaje "invechite" din Sfanta Scriptura care ar stanjeni activitatea popeselor. Asta ca sa nu fiti nevoita sa il contraziceti frecvent pe Sfantul Pavel in ceea ce priveste tinuta si conduita femeii in Biserica si in societate.

Last edited by Eugen7; 18.09.2010 at 01:37:12.
Reply With Quote