View Single Post
Vechi 18.09.2010, 02:36:52
adiandrea6 adiandrea6 is offline
Banned

Data înregistrării: 19.08.2010
Locație: Franta, Lille
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Eugen7 Vezi mesajul
am inteles... adica dumneavoastra sustineti ca noi care marturisim doctrina Bisericii Ortodoxe nu suntem crestini ortodocsi... ci dumneavoatra care intelegei Sfanta Scriptura "dupa bunul plac" sunteti ortodoxa adevarata.
In sfarsit ne-am lamurit ca "ortodoxia dumneavoastra" nu este intocmai cu ortodoxia Biserici Ortodoxe.

Cred ca ar fi mai indicat sa urmati indemnul fratelui ortodox care v-a sugerat sa alegeti un nume (sugestiv) pentru noul cult crestin conform ideilor pe care le afirmati in postarile de pe acest forum, in care sa propovaduiti preotia femeilor si a homosexualilor, lesbiencelor...

Nu uitati sa scoateti acele pasaje "invechite" din Sfanta Scriptura care ar stanjeni activitatea popeselor. Asta ca sa nu fiti nevoita sa il contraziceti frecvent pe Sfantul Pavel in ceea ce priveste tinuta si conduita femeii in Biserica si in societate.
Dumneavoastra puneti in gura oamenilor cuvinte pe care nu le-au spus, si nu este deloc frumos din partea dumneavoastra.
Eu nu mi-am permis sa judec pe cineva daca este crestin ortodox sau nu, asta fiecare o stie despre sine. Eu am spus doar ce inseamna crestin ortodox.
Scriptura nu o inteleg dupa bunul plac ci doar dupa ceea ce scrie in ea. Nu inventez nimic care sa nu fie scris inauntru, nu adaug nimic la ea, si nici nu scot. Ba chiar o citesc in ansamblu ca sa fie totul clar. Judecata va apartine.
Eu nu propovaduiesc altceva decat cuvantul lui Hristos, si la un moment dat El a zis ca cine nu are pacate, sa arunce primul piatra. Se vede bine ca inca nu erati nascut pentru ca nici o piatra nu a fost aruncata. Asa ca nici Iisus nu a facut-o. Poate regretati ca nu erati acolo ca sa Ii aratati cum se face cu aruncatul pietrei si poate sa Il invatati ca trebuie adusa chiar si marturie mincinoasa despre ei, in loc sa fie binecuvanati?

Cat despre apostolul Pavel, nu eu l-am contrazis, ci Acela care l-a facut sa inteleaga ca in Hristos nu mai exista nici barbat si nici femeie. Nu cred ca era orb Pavel ca sa nu vada ca doar femeia putea naste, atunci cand a zis ca de fapt in Iisus nu mai exista nici femeie nici barbat. Cu siguranta ca numai la credinta se putea referi. Dumnezeu este drept si da fiecaruia dupa credinta/iubirea sa.

Last edited by adiandrea6; 18.09.2010 at 02:39:35.
Reply With Quote