View Single Post
Vechi 18.09.2010, 11:12:31
MariS_'s Avatar
MariS_ MariS_ is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.10.2009
Locație: Religie: creștin
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Pr.Gheorghe Vezi mesajul
Asa ca apelez la o forma pe care nu o agreez dar care urmareste sa taie avantul celui ce s-ar simti atins in mod direct de cuvantul meu, si spun asa, ca pentru toata lumea ce cauta pe Domnul: de multe ori diavolul reuseste sa ia chip de inger de lumina ca pe unii sa-i piarda! Vrei sa testezi duhurile, spre a afla care este bun si care este rau? Imbraca-te si tu, atunci cand duhul iti vorbeste, in haina smereniei lui Hristos si astfel ii vei obliga pe duh sa se dea pe fata fiindca orice virtute o poate imita diavolul dar smerenia nu! Cand tu vei fi smerit ca si Domnul, gandul tau se va arata asa cum este in realitate: dumnezeiesc, sau dracesc.

Smerenia... hmm... mare lucru este! Dar noi suntem crestini de tip nou, care mai "la inima" avem protestul decat smarenia! Smerenia... hmm... cred ca este prea veche, nu-i asa?

Domnul sa va acopere cu mila! Aveti mare nevoie de ea! Ca noi toti, dealtfel.
Ma iertati, parinte pentru interventie, e subiectiva marturisesc dintru inceput, frumos
vorbiti, va citesc cu mare bucurie postarile, dar am o nelamurire: nu vi se pare ca
ortodoxia de aici de pe forum tinde incet, incet spre "TEHNODOXIE" ca sa ajunga mai
apoi, in mod apoteotic, pe culmea "adevarului" la "MARSODOXIE" ("mars eretico")?
Sunteti de acord cu acest trend? Asa trebuie sa aratam noi ADEVARATA credinta,
adevarata smerenie si adevarata iubire?
Si eu stiam ca satana poate lua si chip de lumina si ca nu se smereste, dar mai
stiam si ca e toba de teologie, ba chiar e cel mai vechi teolog, dar nu are IUBIRE.
Ma iertati daca v-am suparat, va apreciez in continuare si va citesc, in tacere,
toate postarile. Domnul sa va binecuvanteze!
Har, smerenie si jertfa de sine.
Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11)
Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie.
Reply With Quote