Citat:
Īn prealabil postat de adiandrea6
Domnul a zis sa facem aceasta Euharistie in amintirea Sa. Fiecare intelege cum poate.
Si daca tot sunt ceva experti in Euharistie, am o intrebare: cand noi mancam Trupul real al Domnului si bem sangele real al Domnului, mancam trupul cu cap sau fara? Este un trup golit de sange, din moment ce sangele era in potir iar painea era separat un mainile Sale? Si mancam tot ceea ce contine un trup, adica oase, muschi, intestine, grasime, sistem nervos central si periferic, degete, organe "rusinoase" etc? Mancam toate acestea integral, sau doar cate o bucatica? Si daca noi, crestinii suntem trupul Domnului, asta inseamna ca ne mancam pe noi insine?
|
Eu iti pot raspunde la aceste intrebari daca si domnia ta imi raspunzi la una singura: care era inaltimea (in cm) lui Adam si care era mancarea lui preferata?
Ai grija ca cel care te face sa crezi ca esti foarte importanta te impinge incet, incet, spre penibil. Daca nu esti atenta, din penibil poti ajunge si la blasfemie. Sa vezi bucurie pe "educatorul" fratiei tale atunci! Ce zici de un pic de blandete si smarenie, se poate? Sau macar bun simt: lasa Tainele si cauta sa te odihnesti in Domnul (sa te smeresti)! Nu cred ca ai sa poti! Pariu?
Domnul sa fie cat mai aproape de domnia ta!