View Single Post
Vechi 18.09.2010, 13:28:56
adiandrea6 adiandrea6 is offline
Banned

Data înregistrării: 19.08.2010
Locație: Franta, Lille
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Pr.Gheorghe Vezi mesajul
Eu iti pot raspunde la aceste intrebari daca si domnia ta imi raspunzi la una singura: care era inaltimea (in cm) lui Adam si care era mancarea lui preferata?

Ai grija ca cel care te face sa crezi ca esti foarte importanta te impinge incet, incet, spre penibil. Daca nu esti atenta, din penibil poti ajunge si la blasfemie. Sa vezi bucurie pe "educatorul" fratiei tale atunci! Ce zici de un pic de blandete si smarenie, se poate? Sau macar bun simt: lasa Tainele si cauta sa te odihnesti in Domnul (sa te smeresti)! Nu cred ca ai sa poti! Pariu?

Domnul sa fie cat mai aproape de domnia ta!
Pariul nu vine de la Domnul, ci de la El vine doar "da" si "nu".
Taina Euharistiei s-a spus ca este cea mai importanta si ca daca nu credem cum trebuie in ea suntem eretici. Acum sa va vad cat de bine se poate crede in ceva care ramane o Taina. Iar intrebarea dumneavoastra care vroia sa ma prinda in capcana, v-a prins de fapt pe dumneavoastra pentru ca ati recunoscut indirect ca si pentru dumneavoastra ramane o Taina. Cum am zis si eu de atatea ori. Iar anumiti ortodocsi ii considera eretici pe altii pentru ca acestia din urma nu inteleg "cum trebuie" ceea ce de fapt si pentru acuzatorii lor este de neinteles: o Taina. Taina se accepta, dumneavostra si altii ca dumneavoastra spuneti din gura ca acceptati Taina ca atare dar ii acuzati pe altii ca sunt eretici pentru ca nu inteleg "cum trebuie" ceea ce este de neinteles cu mintea omeneasca, nici de ei, dar nici de dumneavoastra.

Cat despre faptul ca m-as crede importanta, va atrag inca o data atentia ca Taina preotiei nu include si dreptul de a judeca semenul, asta pe langa faptul ca judecata dumneavoastra este eronata. Se credea Iisus important? El nu se credea mai mult, dar nici mai putin (!) decat ceea ce era, este si va fi pentru eternitate: Fiul nascut al lui Dumnezeu Tatal. Asa si eu, nu ma cred mai mult dar nici mai putin decat ceea ce sunt si voi fi pentru eternitate: fiica infiata a lui Dumnezeu Tatal, langa care nadajdueisc, prin credinta in Iisus, sa raman pentru o eternitate.
Dumneavoastra insa, cine va credeti?

Last edited by adiandrea6; 18.09.2010 at 13:36:24.
Reply With Quote