View Single Post
Vechi 18.09.2010, 16:43:16
adiandrea6 adiandrea6 is offline
Banned

Data înregistrării: 19.08.2010
Locație: Franta, Lille
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Pr.Gheorghe Vezi mesajul
Ai dreptate, incearca sa ma ierti si sa te rogi pentru mine sa pot sa-l vad si eu pe Hristos in slava Sa si sa cant doxologie, impreuna cu ingerii si sfintii, la tronul Sau din Ceruri!

Domnul sa ne ocroteasca!

P.S. Nu ma pot abtine, vai mie! Nu trebuie sa spunem ca Hristos, trebuie sa traim ca El! Daca vrei sa-mi faci un bine arata-mi unde nu am trait ca El! Sau mai bine nu, ca cine stie ce mai iese din asta. Iarta-ma doar! Sigur esti mai aproape de Hristos decat mine!
Ca si Hristos trebuie cu totii sa traim, de la El a zis sa invatam. Si ca sa fim cu Hristos si in Hristos, trebuie mai intai sa stim cine este El si ce anume ne cere sa facem. Si dupa ce stim, sa si facem. La partea dintai se referea intrebarea mea: sa imi aratati unde am inteles eu gresit cine este Iisus Hristos si ce anume ne cere El sa facem. Cat despre partea a doua, daca am facut sau nu dupa cum imi cere El, judecata Ii apartine Lui in intregime. Partea dumneavoastra este sa ii invatati corect pe oameni despre cine este Hristos si ce ne cere El sa facem pentru a fi mantuiti. Asa ca asteptam sa imi aratati unde este greseala din ceea ce tine de partea atribuita dumneavoastra de Hristos.
Iar binecuvantarea Domnului sa fie cu noi, cu toti!
Reply With Quote