View Single Post
Vechi 18.09.2010, 17:09:30
adiandrea6 adiandrea6 is offline
Banned

Data înregistrării: 19.08.2010
Locație: Franta, Lille
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Pr.Gheorghe Vezi mesajul
Daca eu "imi respect partea de contract" si iti zic ce trebuie sa faci, domnia ta asculti de mine? Sau doar eu am obligatii si domnia ta doar drepturi. Se pare ca lucrezi in domeniul bancar si gandirea iti sufera pe motive profesionale.
Am raspuns deja pe un alt topic, nu stiam ca o sa imi puneti aceasta intrebare. Deci va raspund inca o data: ascult de tot ceea ce imi spuneti DACA invatatura dumneavoastra este in acord cu cea a lui Hristos, si nu ascult daca este contrara a ceea ce a invatat El, si asta nu pentru ca as fi eu cineva special sau altele de care m-ati acuzat in mod eronat (de exemplu nu lucrez in domeniul bancar, ci in cel medical, sunt medic, si exemplele pot continua, asa ca ar fi bine sa invatati si dumneavoastra sa nu mai va judecati semenii, ci sa lasati judecata Celui pe care il slujiti, Iisus Hristos, mai ales ca, dupa cum observati, judecatile nu au fost inspirate de Duhul Sfant din moment ce nici macar nu v-a spus sa studiati profilul meu ca sa stiti cu ce ma ocup, daramite sa va spuna exact ce fac), ci fac asa doar pentru ca Iisus mi-a zis sa nu numesc pe nimeni Invatator decat pe El, iar de ascultat mi-a spus sa ii ascult pe cei trimisi sa spuna Cuvantul Sau, deci in acest Cuvant al Sau ascult, si chiar si in altele daca acelea nu Ii contrazic Cuvantul Sau.
Asa ca in continuare astept sa va faceti ceea ce tine de datoria dumneavoastra si sa imi aratati care invatatura din ceea ce am spus nu este cea a lui Hristos.

Last edited by adiandrea6; 18.09.2010 at 17:20:09.
Reply With Quote