Citat:
În prealabil postat de Iubirea
Dupa cum ai observat eu "am cedat" demult in a mai avea de-a face cu ei si a le raspunde...deci sa inteleg ca m-am desteptat...ok , multumesc...acum am inteles pe deplin de ce eram atat de linistita.
Altfel eu discutam cu Dumitru...sa inteleg ca te-ai bagat in seama tocmai ca sa-mi dovedesti ca am dreptate sau ca sa imi spui noua zicala romaneasca in care ma regasesc?
Nu te mai stradui sa-mi raspunzi...era o intrebare retorica.
Referitor la concluzia mea, ea este valabila nu doar pt visarionisti...ci in general pt toti oamenii care sunt incapatanati sa ramana in lumea cailor cu ochelari.
Multumesc si Doamne ajuta!
|
Iubire, draga iubire......................
Se stie ca la judecata, Dumnezeu ne va judeca dupa doua legi: legea iubirii de Dumnezeu si legea iubirii de oameni, in care sunt cuprinse toate celelalte.
Acum, apeland la legea iubirii de oameni, te intreb de ce nu imi acorzi si mie aceleasi drepturi pe care le ai si tu, ca orice membru al acestui forum. Consider ca am acelasi drept, pe care l-ai avut si tu cand ai sarit in apararea parintelui Calistrat, desi, ca si in cazul meu, nu cu tine personal se discuta.
Faptul ca sunt admiratoare, ucenic sau apropiat al unui parinte nu da dreptul nimanui care nu agreaza invataturile acelui parinte, sa incerce sa ma reduca la tacere prin intimidare sau amenintari. Cu atat mai mult nu are dreptul sa acuze sau sa cleveteasca pe un forum ce se vrea a fi ortodox, ci lasa pe fiecare sa se intereseze si sa afle singur adevarul.
Ca o cunascatoare a multor taine cred ca iti dai seama ce departe suntem de mantuire daca luam in considerare cuvintele vrednicului de pomenire pr. Arsenie Boca:" in ziua in care deschizi gura ta ca sa acuzi pe cineva, socoteste-te mort in fata lui Dumnezeu si faptele tale zadarnice, chiar daca ti-ar parea ca ai avut dreptate, caci......ca sa te zidesti te-a indemnat gandul sa vorbesti"???