View Single Post
Vechi 18.09.2010, 20:05:36
codana's Avatar
codana codana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.06.2008
Locație: Botosani
Religia: Ortodox
Implicit salut,floricica

Citat:
În prealabil postat de floricica Vezi mesajul
Deci tu poti sa il tii in brate pe pr. Visarion cu toata ceata lui ca nu ma deranjeaza...ceea ce nu inteleg este pe tine de ce te deranjeaza daca eu am alta parere si mai vin si cu argumente ca sa-mi demonstrez pct de vedere?

Daca tu poti sa iti raspunzi singura de ce te deranjeaza parerile si argumentele aduse de unele persoane contra parintelui Calistrat, atunci ai sa intelegi si de ce "il tin in brate" pe pr. Visarion (rog pe pr.Calistrat sa ma ierte ca ma folosesc de disputa starnita la adresa dumnealui)
Nu te-am atacat invocandu-ti nick-name-ul, dar cand iti alegi un asa pseudonim, da dovada ca te caracterizeaza, nu demonstra contrarul.Te rog, nu mi-o lua in nume de rau, dar avand in vedere ca suntem pe un forum ortodox, ma asteptam sa vad mai multa preocupare pentru zidirea noastra sufleteasca si nu adancindu-ne in probleme ce nu ne aduc nici un folos, decat paguba.
"Caci ce folos de va castiga omul lumea intreaga dar isi va pierde sufletul sau"?
Umila mea parere este ca dam "apa la moara" sectantilor care dau tarcoale pe aici, ne arata cu degetul si ne bat cu propriile noastre arme.
Si inca cevaunctul tau de vedere nu ma "ofileste" ,nu simt nevoia si nici nu vreau sa fiu protejata de oameni, oricine ar fi ei.
Iertare crestineasca iti cersesc daca am gresit fata de persoana ta (si nu fata de nick-name-ul tau.)
nu crezi ca pr.visarion si pr.calistrat se pot apara si singuri, sau mai bine spus daca e ceva de aparat atunci dumnezeu e cel ce-i apara?referitor la cei ce dau tarcoale,se poate gasi si nod in papura