View Single Post
Vechi 18.09.2010, 21:33:19
ioan_strainul
Guest

Implicit Visarionisti

Citat:
Īn prealabil postat de Mirean Vezi mesajul
Nu e vorba de predicile sale. este vorba de atitudinea adeptilor din miscarea pe care a initiat-o - "visarionistii", miscare din BOR care este privita ca o "secta ortodoxa".

Oare toate cIte se hotarasc de BOR se si Infaptuiesc In acelasi DUH in care au fost si HOTARITE intreb '????
Daca multora nu le convine ce spune parintele si Ii rIcie constinta lor sau nui lasa sa doarma Sa asculte video de pe yutube depre cel mai mare predicator moartea si sa nu rastalmaceasca predicile acestui Sf parinte care nu se sfieste sa spuna adevarul la or cine .
Cei ce nu Il accepta pe parintele din diferite motive au marea nerusinare de a vorbi nu peste mult timp si despre Sf parinti trecuti la cele vesnice la fel . pentur ca ei se rusineaza de cuvintele ce aud de-la acest SF al zilelor noastre dar ce invatatura vor sa auda sa se duca la birturi sau la cupleraiuri si la curvele de pe centura oraselor si sa nui mustre nimeni pt. faradelegile lor ????? asa cred ei ca vor intra in Imparatia LUI DUMNEZEU.???? sau uniduse cu hoti si tilhari sau ne ajutInd pe cei nevoiasi de lInga ei zicInd ca daca sInt prosti si nu stui sa se descurce sa moara de foame defrig si sete, Oare asa nea Invatat IISUS HRISTOS sau Sf. Apostoli noi urmam calea lasata de HRISTOS cu aceiasi dragoste cu care o faceau primi crestini sau cu atita Rivna ca si cei ce au auzit cuvint de invatatura din gur LUI HRISTOS sau a Sf. Apostoli sa fim seriosi si sa nu ne amagim noi singuri sa nu ne Imbatam cu apa rece.

Stiu ca unora no sa le placa ce spun dar nu vreau sa dau raspuns la nimeni si nu vreau sa judec pe nimeni Insa dac unul di acest multii frati ai mei din Sfinta si sfintita si INDUMNEZEITA Biserica ORTODOXA este mai RIVNITOR si mai ZELOS ca mine cu ce drept vin eu si Il ponegresc sau Il judec fara ca el sa fie de fata sau sint suparat ca este mai Rivnitor ca mine ar trebui sa fiu pe mine suparat si sa caut sa ma Tamaduiesc de duhul Pizmei al uri si al MINDRIEI care ma stapIneste, si sa ma duc la parintele sau la duhovnicul meu sa ma spovedesc sa ma descarc de povara ca tare grea este si cu cIt se lungeste timpul cu atIt se oblndeste rana din suflet si vrajmasul pune stapInire cu frica si cu minciuna mai mult pe mine sau pe noi .

Oameni Buni si fratii Intru DOMNUL HRISTOS lasati judecata celui ce ia fost harazita Inainte de a fi lumea NASCUT CEL UNUIA DIN SFINTA TREIME LUI HRISTOS SI NU RAPITI DREPTUL LUI DAT DE TATAL SI NU NOUA CUM VOM STA IN FATA TRONULUI SLAVEI LUI DE JUDECATA CIND NOI IAM FURAT DREPTUL LUI SI CE VOM RASPUNDE LA INTRBAREA DE CE AM JUDECAT NOI PE CEI PE CARE EL IA SFINTIT CA PREOTI SI PARINTI DUHOVNICESTI NOUA SARMANILOR SI DOCTORI FAR DE ARGINTI ASCULTATIMA SI NU VA BAGATI IN LUCRUL CE NU VA FOST INCREDINTAT VOUA SI MIE DE O POTRIVA PT CA SUNT MUL PACATOS SI MULT RATACIT INSA CIND CAD MA INTORC CU SI MAI MULTA TARIE PT CA BUNUL DUMNEZEU NU MA PARASESTE SI TOT CE CER IN NUMELE PREAIUBITULUI SI PREASFINTULUI SAU FIU IMI DA CU INBELSUGARE , CA NU CER AVERILE ACESTEI LUMI CE CER SA MA LUMINEZE CU LUMINA CUNOSTINTEI LUI SA MA INTELEPTEASCA SAL RECUNOSC NUMAI PE EL DOMN STAPIN SI MINTUITOR AL MEU SI AL FAMILIEI MELE SI AL INTREGI OMENIRII CE VETUIESTE PE INTREAGA SUPRAFATA A PAMINTULUI, AVERTI MARE GRIJA CA DELA CEL CE CUNOASTE MULT MULT SE VA SI CERE SI DE LA CEL CE CUNOASTE PUTIN PUTIN DAR NU DIN CAUZA LENEVII CI NUMAI DIN CAUZA CA NU POATE SA DUCA MAI MULT CA ASA A VRUT BUNUL DUMNEZEU SA FIE , AMIN AMIN AMIN

IERTATIMA DAC AM SUPARAT PE CAREVA CA NU MAM ADRESAT CU NUMELE NIMANUI NU CA MEAR FI FRICA DAR NU VREAU SA DUC O DISCUTI LA NESFIRSIT CU NIMENI FAR DE ROD CA A SEMANA IN FIREA OMENEACA SETE A SECERA DIN FIREA OMENEASCA CUM BINE SPUNE UN FRATE AICI PE FORUM IERTARE IERTARE IERTARE SI RUGATIVA SI PT. MINE CABUNUL DUMNEZEU SA MA ADUCA PE CALEA MINTUIRI SI SA MA INTELEPTEASCA INTRU LUCRAREA PORUNCILOR LUI AMIN AMIN AMIN

PREACURATA MAICA ROAGAL PE DOMNUL MILEI PE CARE LAI NASCUT SI LAI PURTAT LA SINUL TAU SA NE IERTE SI SA NU NE PEDEPSEASAC DUPA MULTIMEA FARADELEGILOR NOASTRE CA MULTA TRECERE ARE MAICA INAINTEA FIULUI EI IUBIT SI DIMNEZEULUI NOSTRU AL TUTUROR AMIN AMIN AMIN +++ +++ +++ +++
Reply With Quote