View Single Post
Vechi 19.09.2010, 00:58:33
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Ce nteleg eu este ca atita timp cit acest preot nu este amintit in Altar, NU AI VOIE SA-L VENEREZI...este pacat si neascultare, indiferent cit te inrosesti tu la fata de nervi!

La fel cum nici Serafim Rose nu va fi canonizat!
Cumva ti-a scapat faptul ca Dumnezeu nu cere "acordul" altora pt. a da Duh Sfant celor care-L iubesc.

(dar as zice ca te mananca invidia... cum adica acela care era pacatos in tinerete a ajuns sfant? Pai eu sunt mai breaz, eu nu am avut acele pacate.. etc.
Hula este un pacat foarte mare. Mult mai mare decat pacatele trupesti.
Ca sa nu fiu inteleasa gresit: sa negi lucrarea Sfantului Duh in oameni este hula impotriva Sf. Duh. Dumnezeu face sfinti din cei mai pacatosi... multe exemple exista, vezi Sf. Maria Egipteanca.. daca pocainta este adevarata.

Pe langa hula mai putem vorbi de:
clevetire - raspandirea de zvonuri ca par. Seraphim Rose era homosexual
ne-iubire de aproape: nu te bucuri de darurile care s-au dat unora, tot pentru folosul nostru, de fapt. Jignesti pe cei care-l iubesc pe par. Arsenie Boca sau par. Serafim Rose etc..
Nu ca as avea ceva cu tine, opiniile iti apartin si tu suferi in primul rand din cauza lor... dar ma mir ca ai tupeu sa vorbesti pe alte threaduri de cat de mult iubesti tu pe toti, fara discriminare.. cand este evident ca te iubesti doar pe tine si parerile tale)

Last edited by anna21; 19.09.2010 at 01:11:02.