Subiect: Muzica sectanta
View Single Post
Vechi 19.09.2010, 12:41:50
Iubirea's Avatar
Iubirea Iubirea is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.06.2010
Locație: Bucuresti in C.I
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de penticostalulmantuibil Vezi mesajul
Daca vrei dumneata sa incerci sa-L ciopartesti pe Hristos, incearca, dar cred ca veti regreta repede.
Biserica mea in nici un caz nu incearca asa ceva. Doamne fereste!
Imi pare rau pt dta. dar biserica d-tale deja a facut-o, deja l-a ciopartit alegand sa fie departe de invatatura originara, de esenta...alegand sa se ghideze dupa invataturile si mintea bolnava a unui om, si nu dupa invatatura lui Hristos.
Pentru elucidare te invit sa studiezi in paralel si din punct de vedere istoric si religios aparitia si invatatura ortodoxiei comparativ cu penticostalii.

Citat:
Cine poate observa asta? Cineva care a trecut pe strada bisericii sau care a intrat sa aibe motive de barfa si denigrare?

Biserica este locul in care i se aduce inchinare lui Dumnezeu. Aceasta este cea mai importanta atributie a Bisericii Spirituale si astazi o poate face cel mai bine in Biserica Lacas.

Ca in biserica are loc arta este adevarat.
Arta se face in locuri speciale pt fiecare tip in parte...exista institutii specializate in asta....sa lasam Biserica cu ale ei si sa nu o mai transformam in altceva decat a vrut-o Hristos....

Citat:
E cam greu de inteles. Poate doar pentru mine.
Noi vorbim despre muzica religioasa pe acest topic.

Deci:
muzica ortodoxa bizantina - NU
muzica bisericilor neoprotestante - NU
Muzica Oastei Domnului - NU

Atunci ce?
Muzica laica, religioasa, populara, traditionala, ambientala!!!
Muzica populara religioasa? Ambientala religioasa...hmm .
Ca orice om eu am preferintele mele la capitoul gen muzical, speram sa stii ca exisat mai multe genuri muzicale separate de muzica religioasa, dar nu-i problema....fiecare om are gradul lui de cunoastere si inteligenta...

Altfel pe acest topic am observat ca este vorba despre MUZICA SECTANTA....nu MUZICA RELIGIOASA...este o mare diferenta....si diferenta o poti vedea ascultand in paralel muzica laica cu muzica sectanta si vei vedea aceleasi acorduri...apoi asculta muzica religioasa bizantina sau gregoriana in paralel cu muzica laica si nu vei vedea nici o asemanare.

CONCLUZIE: nu incerca sa ma intelegi pe mine ce-mi place si ce nu....nu e relevant pt mantuirea ta...mai repede te invit sa intelegi invatatura lui Hristos si sa o urmezi cu adevarat...ca sigur iti va fi de mai mult folos duhovnicesc.