Citat:
În prealabil postat de Doriana
Urat, vulgar, brutal...Nu ma asteptam de la tine... 
|
Doriana draga eu nu sunt aici in aceasta lume sau pe acest forum ca sa fac pe placul cuiva...ca sa se astepte cineva la ceva de la mine...imi va fi imposibil sa fiu pe placul tuturor, motiv pentru care eu ma straduiesc permanent sa fiu pe placul lui Hristos.
Si n-am inteles totusi ce era urat, vulgar si brutal in postarea mea? cuvantul SEX sau faptul ca asta urmeaza sa se mai intample in bisericile sectante?
Unii spun ca si sexul este o arta sau ca el a fost lasat de Dumnezeu...
Penticostalulmantuibil spunea mai sus ca se face arta in biserica lor....faptul ca ii apuca sa urle ca disperatii la Pogorarea Sf. Duh este arta...saracii ce inselati trebuie sa mai fie.
Pentru mai multa informatie in acest sens...adica sa vedeti ce arta avansata se face in bisericile neo-protestante (ca sa nu le mai spun sectante) din America...ca in mare acolo este CAPUL tuturor...acolo este TARTORUL, cautati pe internet si veti vedea destule. Eu nu am facut referire la un anumit cult....deci cautati sa vedeti ce manifestari si invataturi propovaduiesc si cat de zbuciumat isi manifesta DRAGOSTEA pt Hristos. :)))))))) aadica voiam sa spun la ce traire avansata au ajuns :)))))))))))))))