Citat:
În prealabil postat de 06dec
Daca ne-ar vedea protoparintii nostri Adam si Eva cum gasim pe Dumnezeul pierdut prin neascultare,cum discutam cu mintea pervertita si legata numai de lumea asta si de cele vazute,nu stiu ce ne-ar face.Daca dorim raiul,eu spun ca sigur,nici cu sotzia asa ceva nu e spre mantuire.Adam si Eva au pierdut Raiul dupa ce l-au simtzit exact cum simtzim noi lumea asta vazuta.Ce credetzi,sarutatu-s-au ei frantzuzeste in Rai?Dar dupa ce au fost alungatzi?Iarta-ne Doamne,mintzile noastre,de aia s-au pervertit in halu asta,caci am pierdut Dulceatza Ta!!Hai,contrazicetzi-ma,cei cu mintzile pervertite!!Raiul castigam cu perversiuni de genul asta sau iadul??
|
Iarta-ma, dar daca esti casatorit/casatorita imi este pur si simplu mila de sotia/sotul tau. Odin, cand a descris actul sexual dintre cei doi soti crestini a fost cat se poate de realist, in ceea ce te priveste, si nu numai pe tine
Treziti-va la realitate pentru ca trece viata pe langa voi; nu rezolvati nimic inchizandu-va in carapace si refuzand lucruri absolut normale. Daca si sarutul e pacat, PERVERS, voi cum va manifestati afectiunea fata de persoana iubita? Asta desigur daca nu sunteti foarte buni si morali pe un forum iar in viata reala este cu totul altfel, pentru ca imi este imposibil sa cred ca nu ati experimentat niciodata sarutul frantuzesc.
Si daca sunt tot in domeniu, preludiu este pacat? Presupune si altceva in afara de actul sexual propriu-zis, care fara preludiu este egal cu 0.