Citat:
În prealabil postat de Iubirea
Pentru mai multa informatie in acest sens...bisericile neo-protestante (ca sa nu le mai spun sectante) din America...ca in mare acolo este CAPUL tuturor...acolo este TARTORUL, cautati pe internet si veti vedea destule. Eu nu am facut referire la un anumit cult....deci cautati sa vedeti ce manifestari si invataturi propovaduiesc si cat de zbuciumat isi manifesta DRAGOSTEA pt Hristos. :)))))))) aadica voiam sa spun la ce traire avansata au ajuns :)))))))))))))))
|
Intamplarea a facut ca acum ascultand stirile pe realitateatv am auzit aceasta stire care intarseste ce am scris mai sus...stirea apoi am gasit-o pe libertatea.ro
"14 membri ai unei secte, printre care opt copii, sunt dați dispăruți în sudul Californiei, Statele Unite. Autorități cred că este vorba despre o sinucidere în masă, notează CNN, citat de Realitatea.net.
Printre cei 14 membrii se află și opt copii, cu vârste cuprinse între 3 și 17 ani. Autoritățile au intrat în alertă după ce un alt membru al sectei a găsit bilete în care oamenii spuneau că se duc să se vadă cu Iisus și cu rudele lor decedate.
Ei nu au vorbit de sinucidere însă aceasta este ipoteza autorităților, care au lansat un apel național pentru localizarea grupului."
http://www.libertatea.ro/stire/14-me...us-304133.html