View Single Post
Vechi 19.09.2010, 18:53:33
floricica floricica is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.04.2010
Locație: Intr-o tara binecuvantata de Dumnezeu
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Fii linistita, chiar daca pare greu de crezut, "sectantii" mai au si alte preocupari decat sa-i bata pe ortodocsi. Cu totii avem problemele noastre si in fiecare biserica exista neintelegeri intre frati.
Scuze ca am "dat tarcoale" pe aici, si sa nu te simti obligata "sa-mi dai apa la moara" raspunzandu-mi. Multa binecuvantare!

Si totusi, obligatia mea de roman ortodox, ma obliga sa-ti raspund. Profitand de spiritul de toleranta ortodox, sectanti de toate neamurile, cautati cu orice pret sa faceti prozelitism.
Traditionala toleranta ce ne caracterizeaza insa ca ortodocsi nu are voie sa se prefaca in indolenta. A fi tolerant nu trebuie sa fie un pretext spre a fi neactiv si nepasator, mai ales atunci cand ai adevarul si dreptatea de partea ta. Lasand pe fiecare sa-si caute mantuirea asa cum crede el, nu putem totusi ingadui ca toate aceste secte aparute ca ciupercile dupa ploaie in Romania, sa lucreze netulburate impotriva Bisericii si pana la urma a neamului nostru.
Numai o solidaritate ortodoxa poate face ca prestigiul Bisericii noastre ortodoxe sa creasca si ca ortodoxul sa nu mai continue sa fie dispretuit in tara sa.
Reply With Quote