Citat:
În prealabil postat de Delirul
Imi place enorm de mult emisiunea Tehnici de supravietuire, desi probabil ca anumite lucruri nu sunt chiar asa cum par dincolo de obictivul camerei de filmat, totusi ai nevoie de mult curaj si antrenament sa faci ce face omul ala.
|
Si mie im place emisiunea,dar, mai ales de protagonist, este febletea mea . Ma fascineaza, efectiv, naturaletea lui, figura lui, accentul lui englezesc...bine-nteles, de curaj, nu mai spun . Acum sa nu intelegeti ca-l visez si noaptea, sau ca nu sar nic o emisiune de-a lui. Nicigand !
De dragutul de Bear vorbesc .
In rest, eu parca am abonament la emisiunile stiintifice, medicale, istorice,de tot felul, doar pentru ele tin televizorul in casa, si pentru stiri din cand in cand, desi ma enerveaza la culme promovarea prostiei, a silicoanelor si a hotiei si tiganiei romanesti regasite, mai ales, in emisiunile de divertisment. Parca toate posturile au devenit OTV-uri.
Deci, seara mi-o petrec alaturi de sot si pui, caci doar atunci ii am prin preajma si nu ma plictisesc nicicand, chiar daca nu fac mare lucru si mereu aceleasi lucruri, viata in sine reprezinta un farmec deosebit, ar fi nedrept si inconstient sa ne plictisim de ea.