Subiect: Muzica sectanta
View Single Post
Vechi 19.09.2010, 19:13:11
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iubirea Vezi mesajul
"14 membri ai unei secte, printre care opt copii, sunt dați dispăruți în sudul Californiei, Statele Unite. Autorități cred că este vorba despre o sinucidere în masă, notează CNN, citat de Realitatea.net.

Am citit si eu stirea pe yahoo. Insa "secta" nu inseamna "biserici neoprotestante", chiar daca dragalasii de ortodocsi ne numesc "sectanti". Diferenta dintre secta si biserici [denominatii] np este cea din engleza dintre "cult" si "denomination".

Cult[eng] = a group or sect bound together by veneration of the same thing, person, ideal, etc.
a religion or sect considered to be false, unorthodox, or extremist, with members often living outside of conventional society under the direction of a charismatic leader.
a particular system of religious worship, esp. with reference to its rites and ceremonies. , etc.

Deci, o grupare de emigranti din El Salvador, condusi de o femeie...Asta nu inseamna biserica, desi pretind ca s-au dus sa astepte rapirea...Sunt doar niste fanatici dezorientati [daca se dovedeste ca intr-adevar s-au sinucis]
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14