Citat:
În prealabil postat de Doriana
Te bazezi pe niste idei preconcepute, fara sa stii de fapt cum gandesc cei pe care-i acuzi de atatea lucruri. Nu cred ca ai analizat serios daca este adevarat ceea ce spui; doar ai auzit de pe la altii , ti-a placut si ai crezut.
Una peste alta, sunt aici de dragul ortodocsilor si al ortodoxiei...asta daca vrei neaparat sa discutam despre persoana mea, ceea ce nu prea agreez...
Apropo, "sectantii" vorbesc foarte bine romaneste...doar sunt romani...Am auzit tot felul de vorbe despre ei, dar inca nu auzisem ca nu stiu romaneste. :)))
|
Doriana, subiectul acesta despre secte si ratacirea lor, a fost discutata si ras-rasdiscutata pe multime de pagini.Nu intentionez sa-ti dau apa la moara caci analiza ratacirii sectante au facut-o altii, ba chiar a fost proorocita de sfintii din Biserica ortodoxa pe care voi nu ii recunoasteti.
Biserica lui Hristos pe care o invoci tu este de fapt Biserica ortodoxa care propavaduieste aceeasi invatatura mantuitoare din Simbolul Credintei-Crezul-pe care-l zicem in Sfanta Biserica: credem Intr-unul Dumnezeu, credem in Domnul Iisus Hristos, credem in Duhul Sfant, credem in Fecioara Maria ca L-a nascut pe Fiul lui Dumnezeu, credem in viata vesnica, credem in cele vazute si nevazute, credem in sfanta, soborniceasca si apostoleasca Biserica, credem intr-un singur Botez, credem ca Domnul Hristos iarasi va veni sa judece viii si mortii.
Departe de mine gandul de a discuta despre persoana ta, nu stiu de ce ai inteles asta, eu te intrebasem daca cauti cumva oameni care au nevoie de ajutor,( ca asta trimbitezi pe aici) iar tu imi raspunzi ca esti aici de dragul ortodocsilor; ti-am vazut si reactia la adresa "dragutilor de ortodocsi"atunci cand nu iti convine ceva si atunci care este scopul tau principal, nu de a face prozelitism?
Aici vreau sa inchei dialogul cu tine pentru ca nu avem subiecte comune de discutat iar "apa la moara " ti-am data mai mult decat trebuia.A se intelege ca nu am nimic cu persoana ta, doar cu ratacirea ta, pe care eu nu o agreez.