Citat:
În prealabil postat de Adriana Cluj
Pozele astea ma cam sperie...........Sunt reale sau aranjate?
|
Citat:
În prealabil postat de crestinOrtodoxa
Catolicismul a fost destul de mult "incurcat" cu nazistii
|
Citat:
În prealabil postat de bmd
Si eu am poze ca pionier!
Nu mai cautati nod in papura!
|
Cei care le-au publicat spun că sunt reale și însăși vederea lor îi face să simtă lămurit demonismul papei.
Eu însă le-am atașat nu pentru că am dorit un atac la persoana lui Benedict, vorba lui BMD există pocăință și noi suntem datori să ne vedem de păcatele personale. Nu doresc nicidecum un atac personal la adresa lui Benedict și nici la adresa vreunui papă și nici a tuturor papiștilor la un loc sau în parte ci le-am folosit deoarece sunt un material didactic foarte sugestiv la adresa a ce înseamnă papismul: din cauza dorinței de putere pe acest pământ a călcat în picioare nu numai prin păcatele reprezentanților oficiali ci în înseși dogmele lui, (deci în ceea ce prezintă el ca fiind sfânt) Adevărul deci pe Hristos, devenind astfel mai periculos decât nazismul și comunismul, fiind de altfel părinte al lor.
Nazismul este pustiitor din punct de vedere al raselor dar papismul pune în cârca lui Hristos crima pentru Hristos. Comunismul se luptă contra lui Dumnezeu pe față zicând că nu există Hristos Dumnezeu ci doar Hristos învățător popular, (și cine poate crede o asemenea aberație) forțând la lepădare doar pentru câțiva ani omenirea dar papismul prezintă un Hristos mincinos și a amăgit cu moarte veșnică prin convingere (mult mai grav decât lepădarea căci a acaparat și interiorul oamenilor amăgiți – cel forțat, în sine, se opune, deci se poate căi) 17.000.000 de rătăciți azi dar de 1000 de ani câte miliarde? Și amăgiți în numele lui Hristos….
Unde nu sunt de acord cu Bmd este că nu a observat ceva: creștinOrtodoxa nu s-a legat atât de Benedict cât de papism că a fost implicat în nazism. Aș fi curios ce părere are BMD despre papism deoarece după cum spun TOȚI Sfinții Părinți nu este ca o papură fără noduri. Problema este că papismul nu obligat de condițiile istorice s-a supus nazismului ci și l-a dorit cu ardoare ca fiind expresia națională a ceea ce reprezintă pe plan religios papismul: un imperiu absolut sub conducerea unui lider absolut. Nazismul în numele lui Hitler este doar o continuare palidă a ceea ce a însemnat de-a lungul timpului papismul în numele lui antihrist (în greacă anti nu înseamnă contra ci în locul).
Am atașat pozele deoarece după cum Sfintele Icoane sunt mai convingătoare despre Ortodoxie decât citirea tratatelor amănunțite de teologie Ortodoxă tot așa și papa, acest idol al papismului, este mai convingător de demonismul papismului decât tot istoricul prezentat de mine mai sus care desigur că este real dar tot atât de sigur este obositor de parcurs cu atenție prin lungimea și modul său abstract de a fi.
Dând pe față necurăția idolului se vede și demonul din spatele lui.
De altfel tot vinovat este papismul că a renunțat la Icoana fără de pată a creștinilor care este Hristos pentru idolul cel murdar al unui om păcătos. Că a mutilat o adunare în numele lui Hristos prin deturnarea dragostei, nădejdii și credinței ei în Dumnezeu - omul în dragostea, nădejdea și credința ei într-un om păcătos ridicat la rang de antidumnezeu, înlocuitor de dumnezeu și deci toate murdăriile idolului cad asupra următorilor lui.
Sufletul și trupul sunt unite iar fața trupului este o oglindă a sufletului. Nu poate ascunde fața licăririle bunătății sau răutății sufletului. Iar sufletul se înrăiește sau îmbunătățește în funcție de credința lui. Așadar pozele exprimă o realitate subtilă (și încercat a fi ascunsă prin politica papală de Aggiornamento adică comercializare) a persoanei papale care a trăit papismul la maximul posibil. Deci dacă așa este papistul cel mai bun cum este papistul cel mai rău, și cum este papismul care i-a făcut așa pe amândoi?
Deci feriți-vă nu de papa Benedict, nici nu-l urâți, dar urâți demonii și demonismul care a mutilat în halul acesta ceea ce au înțeles oamenii căzuți din creștinism. Creștinismul nu este de jos, din lumea aceasta. Nu este omenesc. Este de sus, este DUMNEZEU – omenesc. Toți cei care vor fericire pământească, creștinism pământesc ajung în final cam așa … ca-n poză... un fel de papă.
Iar legătura cu medicina ocultă este tocmai aceasta: că oamenii doresc sănătate pământească cu orice preț indiferent dacă vine de la dușmanii lui Hristos și dacă își pierd mântuirea exact la fel cum și papismul dorește putere pământească indiferent dacă asta înseamnă a se despărți de voia lui Hristos deci de mântuire.
Feriți-vă deci de medicina ocultă (de bioterapie) ca și de papism, ca și cum v-ați feri să intrați în ghearele de mai jos: