View Single Post
Vechi 20.09.2010, 09:17:18
Eugen7's Avatar
Eugen7 Eugen7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de adiandrea6 Vezi mesajul
La baptisti inca nu am ajuns sa mananc decat la masa obisnuita intre prieteni si nu Cina Domnului in Biserica. Am ajuns la anglicani, si asta pentru ca Domnul a dorit sa imi dea preot femeie, ca sa nu mai sufar de pe urma nedreptatii facute femeii. ...
nedreaptate facuta femeii in Biserica Ortodoxa? oare Maica Domnului nu ar vedea daca femeile ar fi nedreptatite in Biserica Ortodoxa si nu ar spune acest lucru atunci cand in rugaciune sfiintii vorbesc cu ea?

Sa va fie rusine pentru astfel de acuzatii fanteziste si nefondata la adresa Bisericii Ortodoxe.

Isasi cultul Maicii Domnului din biserica Ortodoxa cand ea ca FEMEIE (om adevarat in exclusivitate) este supracinstita si supravenerata mai presus decat toti Apostolii, proorocii, sfintii, martirii, ingerii... arata valoarea pe care o da Biserica Ortodoxa FEMEII.
Hristos Iisus este Dumnezeu adevarat si om adevarat, de aceea EL este adorat precum Dumnezeu Tatal (Ioan 5, 23).

Nu va mai refulati frustrarile feministe in atacarea doctrinei ortodoxe.

Maica Domnului si toata ceata sfintelor, proorocitelor, mucenitelor... lui Hristos se simt foarte bine in Biserica Ortodoxa (a lui Hristos Iisus Domnul Dumnezeu nostru si fratele nostru).
Reply With Quote