View Single Post
Vechi 20.09.2010, 14:06:14
catalin_ catalin_ is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.05.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bmd Vezi mesajul
"Tatal Nostru" este rugaciune ortodoxa sau crestina?
Gabriela ai peste 1000 de mesaje si tu inca n-ai observat ca pentru multi de aici catolicul sau protestantul sint antihristul? Papa e intruchiparea lui Satana? Tu nu vezi cit de iubitori sintem de antropozofie sau de islam si cum ii urim pe catolici?
Trezeste-te!

"Cine ești tu falsule teolog și falsule preot și falsule episcop din secolul 20, care îmi spui că nu este nimic sărutarea mâinii papei? Vino aici în față, ca să discutăm clar și pe șleau.

Dacă nu-i nimic, iubitule, să iei radiera pe care o ține diavolul și să deschizi Istoria și să ștergi „isprăvile” papei – dacă poți să le ștergi. Dar dacă mâna ta poate să le șteargă, mâna mea tremură și nu le șterge. Să mergi apoi în biserică și să răstorni icoanele: a Sfântului Atanasie, a Sfântului Ioan Damaschin, a Sfinților Fotie, Ghenadie, Grigorie Palama, Cosma Etolianul, ale tuturor acestor sfinte chipuri, și să le dai foc – dacă vei putea să le dai foc; pentru că toți aceștia s-au luptat împotriva papismului (romano-catolicismului). Și după ce le vei șterge pe toate acestea, să ștergi și sărbătorile tuturor acestor sfinți. Și după aceea să-mi spui că nu-i nimic sărutarea mâinii papei."

Părintele Augustin Kandiotul
Reply With Quote