View Single Post
Vechi 20.09.2010, 17:08:59
vasilik's Avatar
vasilik vasilik is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.02.2008
Locație: Piatra Neamt
Religia: Ortodox
Implicit

Draga "eu_minunea"(ar fi bine daca as sti numele tau real deoarece acest "pseudonim" suna cam "ciudat") sa stii ca te inteleg perfect in legatura cu locul de munca al sotului tau deoarece si eu sunt in aceeasi situatie. Si eu imi caut un loc de munca deoarece imi este ingrozitor de rusine sa mai stau pe "spinarea" parintilor mei si uneori ma apuca un plans din cauza acestui lucru de mi-e si rusine sa mai dau ochii cu mama. Tu ai perfecta dreptate cand ai spus ca prin faptul ca nu am avut sansa sa sustin examenul la timp Dumnezeu m-a intarit in credinta si vorba ta, inainte nu citeam Acatistul Sfantului Nectarie in fiecare zi si nici macar nu ma rugam in fiecare seara. Dar acum mi-am pus in gand sa il citesc, mai am de vreo 10 ori si termin acele 40 de zile (cu toate ca intr-o zi nu l-am citit dar nu e nimic ca recuperez eu si acea zi). Te rog sa accept si sfatul meu chiar daca nu e de mare insemnatate: citeste Acatistul Sfintei Xenia timp de 40 de zile ca ea e grabnica ajutatoare celor care isi cauta un loc de munca si o locuinta. Multi oameni au trimis pomelnic la paraclisul ei din cimitirul Smolensk din Rusia si sfanta i-a ajutat. Sa stii ca si eu la fel ca tine cad in deznadejde dar din urma acestei piedici pe care a trebuit sa o trec in legatura cu facultatea am inteles ca nimic nu se poate fara Dumnezeu si Maica Domnului si sfintii lui si ca trebuie sa ii cerem ajutorul neincetat deoarece parintele Arsenie Papacioc spunea asa "In crestinatate nu exista cuvantul nu pot, cu Hristos se poate orice" Si tot el spunea ca Maica Domnului plange atunci cand nu ii cerem ajutorul. Asa ca draga mea, nu te deznadajdui, roaga-te neincetat Maicutei Domnului , Sfintei Xenia si Sfantului Nectarie sa te ajute si sa fie mijlocitori pentru tine in fata Domnului nostru Iisus Hristos. Maica Domnului sa te ocroteasca mereu.