View Single Post
Vechi 20.09.2010, 17:32:54
Bast-et Bast-et is offline
Senior Member

Data înregistrării: 08.07.2010
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Bast-et
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Scotianul Vezi mesajul
In primul rand nu te mai uita la desene animate.Aici nu este vorba de super-eroi cu super puteri.Este un pic mai mult de atat.Culmea este ca ,,zeul" de care spui tu tocmai asta ne spune> sa nu inventam scuze.Bast-et lasa prostiile si citeste Biblia inainte sa te pronunti.Ce te depaseste pe tine este ideea ca nu este o lupta.Incerca sa intelegi asta.De 2000 de ani si pina astazi s-au scris milioane de pagini pe aceste teme,mari oameni ai lumii au incercat sa le inteleaga.Daca ai incepe sa citesti astazi nu ti-ar ajunge viata asta deci nu mai pierde timpul.Mai mult decat sa fac un apel la cultura>nu am cum sa te ajut si oricum nici nu cred ca te intereseaza asta.Proba de care spui tu se numeste Hristos.Depaseste orice proba umana de la inceputuri si pina la final,intelegerea limitata a ta sau a mea sau a oricui.Intelegerea vine gradual dar nu-ti spun de ce.Cum ti-am spus:fie si strict dpdv cultural ai multe carti de citit,de studiat,in Italy ai unde sa cauti.Crede-ma pe cuvant.Vreo 2 ani am cautat,aprox, prin bibliotecile lor.Doar sa vrei.Cumva simt ca nu este asta dorinta ta dar din partea mea...vaya con Dios.
Pana cand si un desen animat invata mai multe decat Biblia. Zau, am apucat sa o citesc, dar nu poti sa mergi inainte, poate nu sunt destul de indoctrinata sau nu am destul de fantezie ca sa pot sa inteleg semnificatiile acesteia.
Prostii? Pfff Ti se pare mai inteligent sa crezi in pamant plat, geocentrism si pamant creat acum 6000 de ani? Precum omul creat din tarana si femeia dintr-o coasta? Sau ca apele cerului s-au varsat pe pamant ca sa acopere un munte de 4000 de metri inaltime? Nu stiu tie, dar mie mi se pare contrariul.

Citat:
Sunt aspecte ce opereza cu sisteme si metode diferite dar care se intrepatrund in esenta.
Tocmai asta este problema, creationismul pretinde sa raspunda la aceleasi intrebari, sa aiba dreptate, dar fara probe. Hristos nu este o proba.
Pai nici nu sunt dovezi ca Iisus a fost cea ce s-a povestit despre el.