Citat:
În prealabil postat de cristinamaria
Eu iti recomand sa mergi la un medic homeopat si sa discuti cu el, remediile homeopate sunt foarte bune pentru anumite afectiuni, mai ales pentru cele nespecifice (de exemplu stari de anxietate, depresie, insomnie , frica, atacuri de panica, emotivitate exagerata, plans fara motiv etc.) si sunt foarte bune si in multe afectiuni clasice (daca spui ca ai o boala de inima te pot ajuta si la asta). remediile homeopate NU AU EFECTE SECUNDARE, sunt exclusiv NATURALE (nu sunt compusi de sinteza) iar cei ce le prescriu sunt MEDICI (adica au aceeasifacultate de medicina ca si toti ceilalti medici). Eu am facut tratament homeopat pentru multe afectiuni (ce imi vine acum in minte sunt conjunctivita, gripe, raceli, febra, viroze respiratorii, hipertiroidism, insomnii, migrene cronice, entorse si contracturi etc.), la unele din ele am avut rezultate foarte bune (nu la toate). Tot homeopatul iti poate prescrie si ceaiuri (combinatiile de ceaiuri se fac dupa anumite reguli medicale, nu doar pesfaturile prietenilor si vecinilor). Cauta un homeopat prin recomandari, nu te du la oricine. Daca te intereseaza pot afla pe cineva bun in orasul tau.
Iti recomand de asemenea calduros sa folosesti acupunctura. Este foarte buna (la orice fel de dureri musculare sau de oase este cel mai bun remediu, la insomnii de asemenea - de multe ori vei adormi chiar in timpul sedintei de acupunctura). Este un remediu complet "curat" si fara efecte secundare. Tot asa, cauta pe cineva prin recomandari (daca vrei te pot ajuta).
Nu cunosc exact ce probleme medicale ai, dar nu par a fi incadrabile in "retele" clasice, caz in care nici metodele de tratament nu ar trebui sa fie cele clasice (eu m-am tratat de foarte multe in viata mea, prin metode de toate felurile, inclusiv clasice, chirurgical etc. - la fiecare afectiune trebuie sa-i gasesti o metoda adecvata).
Sanatate!
|
Se iau granule sau sirop, se pune CEVA, se diluează până nu mai rămâne NIMIC, se agită bine cam de 10 ori mai mult decât durează Sfânta Liturghie. Duhul NIMICitor ce zice despre sine că este esența dumnezeiască a lui CEVA își amestecă coada, dinamizează la maximum, paroxistic, remediul și sănătatea e pregătită pândind. Prețul remediului: Mântuirea.
ACUPUNCTURA: se merge la un acupunctor, acesta se spală conștiincios pe mâini de energiile negative, își freacă apoi bucuros mâinile că a mai venit un fraier și înțeapă în punctele în care a învățat că se găsesc cei 13 draci ce fac boli. Aceștia jenați de înțepături, mai ales dacă se arde și o leacă de tămâie de la împăratul Galben, și înfricoșați de energia Qi ce vine dintr-un bob de orez aleargă panicați și o dată cu ei și bolile ce le provoacă. După ce ajung la colțul străzii se opresc din alergat și se pun pe un râs... demonic după care se apucă să scrie la vămi și pe dracupunctor și pe victimă, care mai ales dacă a căzut în starea alfa, adică între somn și veghe, e numai bună de îndrăcit.
Pentru mai multe amănunte vă invit la topicul:
http://www.crestinortodox.ro/forum/s...905#post288905
Lăsând gluma la o parte, eu sunt pățit cu homeopatia din proprie experiență și apoi de la mulți din pacienții mei și dacă vreți să scăpați de multiplele și repetatele dvs. boli să nu mai fiți nevoită să vă tratați așa de des și mai ales dacă vreți să vă mântuiți renunțați și la ea și la dracupunctură și la orice alta formă de bioenergie.
Cu durere și dragoste, Alexandru