Citat:
În prealabil postat de MARIUS_DANIEL
Chestia asta s-a mai discutat pe forum ca si multe altele,despre frica femeii de barbat.Este exact ca si frica omului de Dumnezeu.
Oricum,odata ce o femeie s-a identificat ca fiind feminista,va interpreta totul din aceasta perspectiva.De aceea o feminista declarata nu se mai poate numi crestin-ortodoxa.
|
Bai nene da tu ai citit Biblia de ai trecut de coperti...
Vezi ca deja ai cazut in erezie. Adica femeia trebuie sa se teama de barbat ca de D-zeu??? tare bun ami esti nene.ia vezi versetul din Biblie care zice de capul femeii e barbatul etc...
hai ra revizuim impreuna versetele
CAPITOLUL 11
Despre cuviinta cu care sa stam in Biserica si la Cina Domnului.
1. Fiti urmatori ai mei, precum si eu sunt al lui Hristos.
2. Fratilor, va laud ca in toate va aduceti aminte de mine si tineti predaniile cum vi le-am dat.
3. Dar voiesc ca voi sa stiti ca Hristos este capul oricarui barbat, iar capul femeii este barbatul, iar capul lui Hristos: Dumnezeu.
Deci despre cuviinta in Biserica si nu in societate bai nene.
Ai inteles acu? Sa fii sanatos si mai mai multa minte ca tare iti mai trebuie.
Sunt o feminista! Dar si sunt si o crestina! Sunt o feminista care e impotriva barbatilor "crestini" de astazi care se dau n stamba ca-s fortosi dar in realitate iok.
Ti-am dat exemplul lui Hristos..asa sa iti iubesti si tu femeia cum iubeste Hristos Biserica....si ai sa vezi cum iti dispar gandurile de suprematie. Sa iti fie rusine ca ponegresti femeia:care te-a adus pe lume, care te-a ingrijit, care te-a spalat, care iti face copii, care isi petrece nopti alaturi de tine cand esti bolnav...si mai vrei sa fii buricul pamantului.
Ca vrei ca nu vrei lucrurile vor evolua ...nu cum vrei tu dar dupa voi Domnului.
Cand ai sa dovedesti ca esti barbat crestin atunci o sa se teama femeia de tine. Sa zicem ca esti insurat si ai o sotie care lucreaza si aduce bani in casa. Ai mai avea curaj sa zici ca esti cap de "femeie"??? In momentul ala cred ca femeia ar renunta la job si ar face daor copii asa vreo zece...ca sa dovedesti ca esti "cap de familie":))))))