View Single Post
Vechi 21.09.2010, 17:53:24
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Pe pustii care posteaza ii inteleg ca nu au alte preocupari decit hobiurile lor, jocuri sms si alte bizdiganii dar pe adulti nu-i inteleg cum de au timp dupa servici sa stea si sa faca ce ati enumerat mai sus

La televizor, de vorba cu sotul, copii, la computer.
Voi nu faceti lectii cu ei?
Nu spalati rufe, vasele, nu faceti curat la bucatarie dupa mese?
Nu calcati? Nu impingeti de carucioare la plimbari, nu schimbati pampersii?
sau doar va rugati si ca prin minune se fac toate astea?
...sau poate ca aveti servitori si voi doar stati si va ginditi cu ce sa va mai ocupati timpul care se pare ca-l aveti din plin?
..insa este adevarat ca exista deasemenea si varianta sa bateti cimpii.
Eu le fac pe toate acestea: teme cu copiii, gatitul cinei in paralel (eventual copilul face temele in bucatarie cand eu pregatesc cina), spalat vase, citit carti sau spus povesti (uneori ma inspir din pildele postate aici si le mai adaptez pt copil), schimb pampersi, imbaiez copii etc...
Nu am timp seara nici de tv (ok, nu am tv, dar avem posibilitatea sa vedem filme.. nici pe alea nu le vad), nici de computer.
Abia dupa 9.30 pm, daca copiii deja dorm si eu am facut ordine si am planificat timpul pe ziua urmatoare am timp (daca am, uneori nu am timpul acesta) sa citesc articole pe net (razbointrucuvant sau scribd.com).. dar o fac de pe ecranul telefonului, in pat.. pana adorm.
Reply With Quote