View Single Post
Vechi 21.09.2010, 22:29:51
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de IonelS Vezi mesajul
Inteleg ca tie iti este straina istoria crestinismului si nu avem ce discuta ! Dar sa sti, ca sunt oameni analfabeti , necititi, dar credinciosi si care inteleg tot: si credinta . si cale de mantuire, si lupta crestian, lupta dreapta , etc.. TU NU STI SAU NU VREI SA STI !
Ionel, tu refuzi sa intelegi, si indiferent daca-ti convine TIE personal sau nu afla ca SI istoria crestinismului s-a desfasurat in functie de cel mai important motor al dinamicii popoarelor - BANUL -

Deci nu iti mai imagina frumos ca popoarele nostre de sarantoci si opincari( nu la modul peiorativ ci ca o relitate), nu au format armate de cruciati pentru ca nu au vrut, CI PENTRU SIMPLUL FAPT CA NU AU AVUT BANI sa-i atace pe altii ! ! ! asa cum au avut francezii englezii, spaniolii si italienii care furau de peste tot....si noi doar in lumina acestei neputinte s-a creat aceasta iluzie ca noi nu suntem ca crestinii catolici, noi nu jefuim pe altii, ne aparam "nevoile si neamul" povesti!..totul se reduce la faptul ca nu am avut CU CINE JEFUI, pentru ca eram ca vai de capul nostru, mergeam la lupta cu furci de lemn si bite...deci prea departe iti dai seama ca nu am fi ajuns.

...si toate aceste mituri ale iubirii de pace se dizolva in momentul cind iesi din tara si studiezi din afara istoria crestinismului, si vezi cine a vehiculat cu bogatii si aur, bani girla, bagati in armate, catedrale ,industrie,... nu din Romania unde se poarta foarte mult ochelarii de cal iar la capitolul istorie altceva decit ce ti se serveste NU VEZI!

Dovada ca nu suntem deloc pacifisti si ortodocsi doritori de pace apare in momentul in care am fost incurajati pe rol de trepadusi ai Furerului sa devenim legionari, batausi, si atacatori, aliati ai Satanei in WWII, cind am intrat peste EST!

Last edited by andreicozia; 21.09.2010 at 22:57:36.