View Single Post
Vechi 22.09.2010, 00:17:44
vasilik's Avatar
vasilik vasilik is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.02.2008
Locație: Piatra Neamt
Religia: Ortodox
Implicit Raspuns

Buna Ana!!! Ma bucur de cunostinta si da, este adevarat ma rog Sfantului Nectarie asa cum stiu si cum pot, ce-i drept cu cuvinte sarace si poate uneori prea putine decat ar trebui dar, cred eu ca Dumnezeu si Sfintii Lui ii asculta pe toti care au credinta macar cat un graunte de mustar. Am vazut aici pe forum ca cineva a zis ca se simte tradat de catre Sfantul Nectarie. Nu trebuie sa gandim asa deoarece Sfantul Nectarie nu este un duh din Lampa lui Aladdin care sa indeplineasca toate dorintele noastre la comanda. Nimic nu este intamplator in viata noastra, nici macar necazurile pe care le traim nu ne sunt date intamplator ci tocmai pentru ca Dumnezeu sa ne incerce in credinta si El nu da ceea ce cerem cand vrem noi ci atunci cand crede El ca este mai bine. Si eu ma rog de ceva timp pentru gasirea unui loc de munca dar nu a fost sa fie pana acum, Sfantul Nectarie stie sigur cand trebuie sa mi-l dea, iar asta ma face sa ma rog mereu lui. Nu trebuie sa apelam la Dumnezeu si la Sfinti doar atunci cand avem nevoie, iar cand ne vedem cu scopul atins sa uitam de ei deoarece Dumnezeu este vesnic si nu temporar. Nu vreau sa tin aici predici si nici sa ma cred cine stie ce geniu dar vreau ca intr-o mare sau mica masura ca acea persoana sa inteleaga ca Dumnezeu nu tradeaza pe nimeni ci mai degraba noi il tradam pe El cu pacatele noastre zilnice. Ana draga mea, iti doresc ca Dumnezeu si Maica Domnului sa te ocroteasca si sa iti ajute sa treci cu bine ziua de maine. Sfantul Nectarie sa iti fie alaturi mereu. Te imbratisez cu drag!!!!