View Single Post
Vechi 22.09.2010, 10:11:06
stefanbogdan17 stefanbogdan17 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 27.12.2009
Locație: targoviste
Religia: Ortodox
Thumbs up

[quote=BaLLaNcE;290408]Am cam ramas fara cuvinte dar in acelasi timp sunt fericit ca mi-am gasit multe raspunsuri la voi. Multumesc mult pentru toate asta. Parca ma simt mai bine, parca sunt mai eliberat de starea aia si si as vrea sa continui, sa nu ma opresc aici. Vreau si trebuie sa ma duc la biserica, sa incerc sa fiu putin mai ...alt om, care pana acum nu eram. Cred ca mi-a lipsit mult increderea in Dumnezeu, dar acum sper sa fie bine. Duminica o sa ma duc la biserica impreuna cu prietena si sper sa fie un inceput bun. :)

Inca o data, va multumesc mult de tot. Vorba voastra, acum tine de mine, sa pot sa fac pasul asta, sa pot sa ma apropii de Dumnezeu si sa nu las nimic sa ma opreasca.

Daca toata lumea ar fi ca voi, cred ca ar fi numai bine in lume. Sper ca daca mai exista persoane ca mine, sa pateasca acelasi lucru ca mine si sa-si revina din lucrurile astea urate pe care le simtim.

Multumesc mult de tot. Acum, abia astept sa ma duc la biserica :D[/QUOTE

ca sa gasesti raspunsurile pe care le doresti nu e chiar atat de important sa intrebi aici.poti merge la biserica si cum ai zis tu ca ar fi timpyul sa te apropii de dumnezeu nu numai acm te apropii si te poti apropia cand doresti tu,..Dar ceea ce simti tu acum sunt semne in care El nu te a uitat dar tea testat daca chiar te vei intoarce la el..cat despre mersul la biserica poti merge ori de cate ori doresti si simti nevoia sa mergi acolo.nu trebe neaparat sa mergi doar duminica sau in zilele de sarbatoare poti merge oricand doresti tu si oridecate ori vrei si in fiecare zi.Iar despre spovedanie te poti spovedi ori de cate ori simti nevoia ca ai facut un pacat care te framanta sau care nu iti da pace.doamne ajuta si multa sanatate iti doresc
Reply With Quote